spanduk1
spanduk2
spanduk3
spanduk
spanduk2
spanduk3

produk

Ngenalake teknologi produksi internasional sing maju lan bahan mentah berkualitas tinggi kanggo produk lem.

  • kabeh
  • Lem transparan
  • Lem putih
  • Busa poliuretan

proyek kita

Teknologi produksi majeng internasional lan kualitas dhuwur

babagan awake dhewe
qt

Kanthi pengalaman gabungan luwih saka 10 taun ing industri adesif, Desay Chemical wis ngembangake formula lem dhewe kanggo nggunakake bahan mentah sing paling apik lan entuk efek paling apik kanggo nempel bahan sing beda.

Produk bintang kita kalebu lem transparan, lem putih PVA, lem serbaguna SBS, lan Lem Poliuretan.Kanggo panggunaan sing beda, kita luwih ngembangake adesif sensitif tekanan kanggo ngasilake kaset transparan, lem penyegel kanggo nempel kothak kertas, lem Pipa kanggo nggawe tabung kertas, lem PVC kanggo nempel tabung plastik lan Adhesive kanggo sambatan kayu.

Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake bahan mentah sing apik kaya rosin permen karet lan lateks VAE.

Kita duwe reputasi ing saindenging jagad luwih saka 6 taun.Desay Chemical ngupayakake kabijakan "njupuk kualitas produk minangka inti, kepuasan pelanggan minangka prinsip pisanan".

ndeleng liyane