ee

Kabar

  • Loro-komponèn polyurethane lim klompok sudhut lim

    1. Fitur Produk iki minangka lem sudut polyurethane rong komponen kanggo lawang lan jendhela sing berkualitas tinggi.Wis karakteristik kekuatan dhuwur, kateguhan dhuwur, sealing dhuwur, kinerja suhu dhuwur lan kurang banget, lan resistance cuaca banget.Kapindho, ruang lingkup aplikasi A...
    Waca liyane
  • Lateks putih

    Lateks putih, diarani emulsi PVAC, minangka adesif termoplastik, minangka adesif lingkungan adhedhasar banyu.Bisa diobati ing suhu kamar, ngobati luwih cepet, kekuatan ikatan sing luwih dhuwur, ketangguhan sing apik lan daya tahan lapisan ikatan lan ora gampang tuwa.Iki digunakake kanthi wiyar ing kayu, perabotan ...
    Waca liyane
  • lem putih PVA

    Lem PVA minangka singkatan saka Polyvinyl acetate.Wujude bubuk putih.Iki minangka polimer sing larut ing banyu kanthi macem-macem kegunaan.Kinerja kasebut antarane plastik lan karet.Panganggone bisa dipérang dadi rong kegunaan utama: serat lan non-serat.Amarga PVA nduweni adhesi kuat sing unik ...
    Waca liyane
  • Lapisan anti banyu polyurethane

    Lapisan anti banyu poliuretan minangka jinis prepolimer sing ngemot Isosianat sing disiapake kanthi polimerisasi tambahan Isosianat, polieter lan liya-liyane, kanthi katalis, aditif anhidrat, agen pengisi anhidrat, pelarut, lan liya-liyane, lapisan anti banyu poliuretan siji-komponen digawe kanthi nyampur lan. ..
    Waca liyane
  • VAE Redispersible Lateks Powder

    VAE Redispersible Lateks Powder

    Fungsi dhasar: Wêdakakêna RDP minangka bubuk Cairan larut banyu putih utawa putih sing diprodhuksi dening emulsi basis banyu khusus sing garing.Wêdakakêna RDP mbentuk film sawise dispersi lan tumindak minangka adesif kapindho.Koloid protèktif diserap dening sistem mortir (ora bakal dirusak dening banyu ...
    Waca liyane
  • Manufaktur lem PU lawang geni

    Manufaktur lem PU lawang geni

    Lawang geni minangka jinis lawang anyar sing dikembangake ing taun-taun pungkasan kanggo nyukupi syarat sing saya dhuwur kanggo nglindhungi geni bangunan.Jinis lawang geni diklasifikasikake miturut watesan tahan geni sing beda.Miturut watesan tahan geni sing beda, standar internasional ...
    Waca liyane
  • Pancegahan kanggo konstruksi musim dingin saka gabungan kaendahan

    Sawise ebun kadhemen, cuaca kelangan lan hawa musim gugur adhem, sing wektu sing apik kanggo pambangunan agen gabungan kecantikan.Nanging, amarga suhu mudhun, pambangunan gabungan kaendahan ana gandhengane karo suhu njero ruangan, kelembapan lan ventilasi, sing ndadekake ...
    Waca liyane
  • Napa lem universal dikemas ing tinplate?

    Kemasan tinplate ora eksklusif kanggo industri lem universal, utamane ing panganan.Ayo sinau babagan crita babagan tinplate bebarengan.Ing China, tinplate diarani "Yangtie" ing wiwitan, lan jeneng ilmiah kasebut yaiku lembaran baja sing dilapisi timah.Amarga China pisanan ...
    Waca liyane
  • Perlindhungan lingkungan kinerja lan karakteristik lateks putih

    Produk iki minangka adesif sing larut ing banyu, yaiku adhesive termoplastik sing disiapake kanthi polimerisasi monomer vinil asetat miturut aksi inisiator.Biasane diarani lateks putih utawa emulsi PVAC kanggo cendhak.Jeneng kimia iku polyvinyl acetate adhesive.Iki digawe saka asam asetat ...
    Waca liyane
  • Masalah umum ing panggunaan lem universal

    1Carane nerangake kedadean blistering saka Papan fireproof sawise gluing?Papan tahan api nduweni kompaksi sing apik.Sawise nempel, pelarut organik sing durung nguap ing lem bakal terus volatilize lan nglumpukake ing papan lokal.Nalika akumulasi tekanan maneh ...
    Waca liyane
  • Apa lem UV bisa digunakake ing kamera?

    Komponen kamera Kamera kasusun saka lensa kaca optik.Kaca optik digawe saka silikon kemurnian dhuwur, boron, sodium, kalium, seng, timbal, magnesium, kalsium, barium lan oksida liyane sing dicampur miturut rumus tartamtu, dilebur ing wadhah platinum ing suhu dhuwur, ...
    Waca liyane
  • Apa lem sing digunakake kanggo bahan TPU?Lem TPU lengket silikon

    Bahan tpu yaiku singkatan saka Thermoplastic Urethane.TPU minangka bahan polimer sing dibentuk kanthi reaksi lan polimerisasi diphenylmethane diisocyanate (MDI) utawa toluene diisocyanate (TDI) lan molekul diisosianat liyane kanthi poliol makromolekul lan poliol molekul rendah (chain ex...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2