ee

Resin Epoxy Kab

  • 1 Galon AB Epoxy Resin

    1 Galon AB Epoxy Resin

    Rincian Cepet No CAS:38891-59-7 Jeneng Liyane: resin epoksi MF: Klasifikasi Campuran: Komponen Ganda Bahan Baku Utama: Epoksi Dianggo: Kayu, Jeneng Merek DIY: Tipe Desay: Loro Komponen Jeneng Produk: Rasio Campuran Lem Epoxy AB : A: B=1:1 Aplikasi: Kerajinan Tangan Warna: Transparan Viskositas: 3500-4500 Umur simpan: 12 Bulan Sertifikat: ISO9001 Fitur: Self-leveling Volume: 1 galon/set OEM: Avliable
  • 3-1 Resin Epoksi
  • Dealer Grosir China Pasokan Pabrik Kualitas CAS 61788-97-4 Resin Epoksi Fenolik

    Dealer Grosir China Pasokan Pabrik Kualitas CAS 61788-97-4 Resin Epoksi Fenolik

    Cara panggunaan

    1.Mbukak timbangan, sijine ing measruing cup lan mbusak iku

    2. Lebokake lem A dhisik, banjur lem B, proporsi 1.25:1

    3. Aduk rata nganti transparan lan seragam tanpa digambar

    4.Lem campuran isih kanggo sawetara menit.nalika gelembung ilang pour menyang alat grinding

    5. Gunakake toothpick kanggo nempel werna sethitik kanggo lim nempel jamur, lan nglakoake ie rada kanggo efek tinta sing dipengini

    6. Utawa tuangake toner poeder menyang gutta percha sing wis disiapake, aduk rata banjur tuangake ing cetakan.

    7. Bisa demoulded sawise adesif rampung solidified, biasane njupuk 24h ing suhu kamar

    8. Sawise demoulding, polish rada, produk rampung bakal luwih ayu

  • Dealer Grosir China Pasokan Pabrik Kualitas CAS 61788-97-4 Resin Epoksi Fenolik

    Dealer Grosir China Pasokan Pabrik Kualitas CAS 61788-97-4 Resin Epoksi Fenolik

    Cara panggunaan

    1.Mbukak timbangan, sijine ing measruing cup lan mbusak iku

    2. Lebokake lem A dhisik, banjur lem B, proporsi 1.25:1

    3. Aduk rata nganti transparan lan seragam tanpa digambar

    4.Lem campuran isih kanggo sawetara menit.nalika gelembung ilang pour menyang alat grinding

    5. Gunakake toothpick kanggo nempel werna sethitik kanggo lim nempel jamur, lan nglakoake ie rada kanggo efek tinta sing dipengini

    6. Utawa tuangake toner poeder menyang gutta percha sing wis disiapake, aduk rata banjur tuangake ing cetakan.

    7. Bisa demoulded sawise adesif rampung solidified, biasane njupuk 24h ing suhu kamar

    8. Sawise demoulding, polish rada, produk rampung bakal luwih ayu

  • Pabrik sampel Gratis China Coatings Auxiliary Agent Cairan & Solid Coating Epoxy Resin E Series

    Pabrik sampel Gratis China Coatings Auxiliary Agent Cairan & Solid Coating Epoxy Resin E Series

    Cara panggunaan

    1.Mbukak timbangan, sijine ing measruing cup lan mbusak iku

    2. Lebokake lem A dhisik, banjur lem B, proporsi 1.25:1

    3. Aduk rata nganti transparan lan seragam tanpa digambar

    4.Lem campuran isih kanggo sawetara menit.nalika gelembung ilang pour menyang alat grinding

    5. Gunakake toothpick kanggo nempel werna sethitik kanggo lim nempel jamur, lan nglakoake ie rada kanggo efek tinta sing dipengini

    6. Utawa tuangake toner poeder menyang gutta percha sing wis disiapake, aduk rata banjur tuangake ing cetakan.

    7. Bisa demoulded sawise adesif rampung solidified, biasane njupuk 24h ing suhu kamar

    8. Sawise demoulding, polish rada, produk rampung bakal luwih ayu

  • Diskon grosir China Waterproof lan Mouldproof Marmer Keramik Tile Epoxy Resin Gap Grouting

    Diskon grosir China Waterproof lan Mouldproof Marmer Keramik Tile Epoxy Resin Gap Grouting

    Cara panggunaan

    1.Mbukak timbangan, sijine ing measruing cup lan mbusak iku

    2. Lebokake lem A dhisik, banjur lem B, proporsi 1.25:1

    3. Aduk rata nganti transparan lan seragam tanpa digambar

    4.Lem campuran isih kanggo sawetara menit.nalika gelembung ilang pour menyang alat grinding

    5. Gunakake toothpick kanggo nempel werna sethitik kanggo lim nempel jamur, lan nglakoake ie rada kanggo efek tinta sing dipengini

    6. Utawa tuangake toner poeder menyang gutta percha sing wis disiapake, aduk rata banjur tuangake ing cetakan.

    7. Bisa demoulded sawise adesif rampung solidified, biasane njupuk 24h ing suhu kamar

    8. Sawise demoulding, polish rada, produk rampung bakal luwih ayu

  • PriceList mirah kanggo China 400ml Keramik Tile Epoxy Sealer Resin

    PriceList mirah kanggo China 400ml Keramik Tile Epoxy Sealer Resin

    Cara panggunaan

    1.Mbukak timbangan, sijine ing measruing cup lan mbusak iku

    2. Lebokake lem A dhisik, banjur lem B, proporsi 1.25:1

    3. Aduk rata nganti transparan lan seragam tanpa digambar

    4.Lem campuran isih kanggo sawetara menit.nalika gelembung ilang pour menyang alat grinding

    5. Gunakake toothpick kanggo nempel werna sethitik kanggo lim nempel jamur, lan nglakoake ie rada kanggo efek tinta sing dipengini

    6. Utawa tuangake toner poeder menyang gutta percha sing wis disiapake, aduk rata banjur tuangake ing cetakan.

    7. Bisa demoulded sawise adesif rampung solidified, biasane njupuk 24h ing suhu kamar

    8. Sawise demoulding, polish rada, produk rampung bakal luwih ayu

  • PriceList mirah kanggo China 400ml Keramik Tile Epoxy Sealer Resin

    PriceList mirah kanggo China 400ml Keramik Tile Epoxy Sealer Resin

    Cara panggunaan

    1.Mbukak timbangan, sijine ing measruing cup lan mbusak iku

    2. Lebokake lem A dhisik, banjur lem B, proporsi 1.25:1

    3. Aduk rata nganti transparan lan seragam tanpa digambar

    4.Lem campuran isih kanggo sawetara menit.nalika gelembung ilang pour menyang alat grinding

    5. Gunakake toothpick kanggo nempel werna sethitik kanggo lim nempel jamur, lan nglakoake ie rada kanggo efek tinta sing dipengini

    6. Utawa tuangake toner poeder menyang gutta percha sing wis disiapake, aduk rata banjur tuangake ing cetakan.

    7. Bisa demoulded sawise adesif rampung solidified, biasane njupuk 24h ing suhu kamar

    8. Sawise demoulding, polish rada, produk rampung bakal luwih ayu

  • PriceList mirah kanggo China 400ml Keramik Tile Epoxy Sealer Resin

    PriceList mirah kanggo China 400ml Keramik Tile Epoxy Sealer Resin

    Cara panggunaan

    1.Mbukak timbangan, sijine ing measruing cup lan mbusak iku

    2. Lebokake lem A dhisik, banjur lem B, proporsi 1.25:1

    3. Aduk rata nganti transparan lan seragam tanpa digambar

    4.Lem campuran isih kanggo sawetara menit.nalika gelembung ilang pour menyang alat grinding

    5. Gunakake toothpick kanggo nempel werna sethitik kanggo lim nempel jamur, lan nglakoake ie rada kanggo efek tinta sing dipengini

    6. Utawa tuangake toner poeder menyang gutta percha sing wis disiapake, aduk rata banjur tuangake ing cetakan.

    7. Bisa demoulded sawise adesif rampung solidified, biasane njupuk 24h ing suhu kamar

    8. Sawise demoulding, polish rada, produk rampung bakal luwih ayu

  • Produsen kanggo China Garing Tipe Transformer Epoxy Resin

    Produsen kanggo China Garing Tipe Transformer Epoxy Resin

    Cara panggunaan

    1.Mbukak timbangan, sijine ing measruing cup lan mbusak iku

    2. Lebokake lem A dhisik, banjur lem B, proporsi 1.25:1

    3. Aduk rata nganti transparan lan seragam tanpa digambar

    4.Lem campuran isih kanggo sawetara menit.nalika gelembung ilang pour menyang alat grinding

    5. Gunakake toothpick kanggo nempel werna sethitik kanggo lim nempel jamur, lan nglakoake ie rada kanggo efek tinta sing dipengini

    6. Utawa tuangake toner poeder menyang gutta percha sing wis disiapake, aduk rata banjur tuangake ing cetakan.

    7. Bisa demoulded sawise adesif rampung solidified, biasane njupuk 24h ing suhu kamar

    8. Sawise demoulding, polish rada, produk rampung bakal luwih ayu

  • Produsen kanggo China Garing Tipe Transformer Epoxy Resin

    Produsen kanggo China Garing Tipe Transformer Epoxy Resin

    Cara panggunaan

    1.Mbukak timbangan, sijine ing measruing cup lan mbusak iku

    2. Lebokake lem A dhisik, banjur lem B, proporsi 1.25:1

    3. Aduk rata nganti transparan lan seragam tanpa digambar

    4.Lem campuran isih kanggo sawetara menit.nalika gelembung ilang pour menyang alat grinding

    5. Gunakake toothpick kanggo nempel werna sethitik kanggo lim nempel jamur, lan nglakoake ie rada kanggo efek tinta sing dipengini

    6. Utawa tuangake toner poeder menyang gutta percha sing wis disiapake, aduk rata banjur tuangake ing cetakan.

    7. Bisa demoulded sawise adesif rampung solidified, biasane njupuk 24h ing suhu kamar

    8. Sawise demoulding, polish rada, produk rampung bakal luwih ayu

  • Produsen kanggo China Garing Tipe Transformer Epoxy Resin

    Produsen kanggo China Garing Tipe Transformer Epoxy Resin

    Cara panggunaan

    1.Mbukak timbangan, sijine ing measruing cup lan mbusak iku

    2. Lebokake lem A dhisik, banjur lem B, proporsi 1.25:1

    3. Aduk rata nganti transparan lan seragam tanpa digambar

    4.Lem campuran isih kanggo sawetara menit.nalika gelembung ilang pour menyang alat grinding

    5. Gunakake toothpick kanggo nempel werna sethitik kanggo lim nempel jamur, lan nglakoake ie rada kanggo efek tinta sing dipengini

    6. Utawa tuangake toner poeder menyang gutta percha sing wis disiapake, aduk rata banjur tuangake ing cetakan.

    7. Bisa demoulded sawise adesif rampung solidified, biasane njupuk 24h ing suhu kamar

    8. Sawise demoulding, polish rada, produk rampung bakal luwih ayu

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2