. China Manual Sealing Glue pabrik lan supplier |DESAY
ee

Manual Sealing Glue

Manual Sealing Glue

katrangan singkat:

Fitur produk:

1. Material: copolymerized saka macem-macem resins kualitas dhuwur

2 katon: Cairan kenthel putih susu.

3. Cocog kanggo smear tangan, stickiness kuwat lan alam stabil.

4. Aplikasi: Digunakake ing kertas kertu emas, kertas cetak warna, kertas khusus, BOPP, bahan kaca PVC lan kothak kemasan kertas-plastik laminasi siji-sisi liyane, kothak hadiah, kothak anggur, tas tangan, lsp. Adhesion, sealing pinggiran sealing .


  • jinis:SEAL-S
  • Spesifikasi:0,125L, 0,5L, 0,68L, 1L, 1,3L, 5KG, 10KG, 25KG
  • Warna njaba:susu
  • Isi padhet:50-55%
  • urip beting:12 wulan
  • Detail Produk

    5. Dianggo:

    (1) pretreatment: pisanan ngresiki lumahing adesif karo gauze utawa sikat kanggo mbusak noda lenga.

    (2) ukuran: ukuran ing lumahing tancep, kudu lapisan adhesive lancip lan seragam, ora bocor lim.

    (3) curing: online kanggo bab 2 menit, banjur paste sawise mencet 10 ~ 30 menit saka awal ngruwat, ora mumbul mati.

    (4) Sawise njupuk lim, segel ing wektu supaya pangatusan lan kulit, kang bakal mengaruhi nggunakake lim sakteruse.

     

    Jeneng produk Manual Sealing Glue

    Tipe SEAL - S

    Kapasitas sawetara specifications

    Werna njaba putih susu

    Curing 50-55%

    Jeneng produk Manual Sealing Glue

    Tipe SEAL - S

    Kapasitas sawetara specifications

    Werna njaba putih susu

    Curing 50-55%

    Parameter produk

     

    jeneng produk Lem sealing manual Jeneng merek desay
    jinis SEAL-S Viskositas(MPS.S) 18000±2000
    Spesifikasi 0,125L0,5L0,68L1L1.3L5kg10KG25KG PH 6-7
    Warna njaba susu Wektu curing 10-30 min
    Isi padhet 50-55% urip beting 12 wulan

     

    图片1

    Spesifikasi kemasan

    Cara panggunaan:

    12

    Fitur

    1, viskositas kuwat lan sifat stabil

    2Lem dadi transparan sawise solidifikasi

    图片2

     

     

    Lingkup aplikasi

    Cocog kanggo karton emas, kertas cetak warna lan kertas dilapisi siji-sisi liyane lan kothak kemasan plastik, kothak hadiah, sealing, sealing pinggiran.

    图片3

    instruksi

    1, Pretreatment: pisanan ngresiki lumahing iketan karo gauze utawa rerumput kanggo mbusak reregetan lenga.

    2. Ukuran: Ukuran ing permukaan sing nempel kudu duwe lapisan lem sing tipis lan seragam tanpa bocor.

    Curing: Sawise mencet kanggo 10-30 menit, iku bakal pisanan nambani tanpa springing metu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita