ee

Warta Industri

  • Cara polimerisasi anyar iki mbukak lawang kanggo lapisan antifouling sing luwih efektif

    Akumulasi mikroorganisme ing permukaan minangka tantangan kanggo industri pelayaran lan biomedis. Sawetara lapisan polimer anti-polusi sing populer ngalami degradasi oksidatif ing banyu segara, dadi ora efektif saka wektu. Ion amfoterik (molekul kanthi muatan negatif lan positif a...
    Waca liyane
  • A lapisan polimer sing cools bangunan

    Insinyur wis ngembangake lapisan polimer eksternal PDRC (pendingin radiasi pasif pasif) kanthi kesenjangan udara saka nanometer nganti miniscel sing bisa digunakake minangka pendingin udara spontan kanggo atap, bangunan, tangki banyu, kendaraan lan malah pesawat ruang angkasa - apa wae sing bisa ditindakake. ...
    Waca liyane
  • Lapisan kanggo pembangkit tenaga surya sing bisa ngganti silikon

    Saiki, sawetara jinis lapisan "sihir" bisa digunakake kanggo ngganti "silikon" ing generasi tenaga surya. Yen tekan pasar, bisa nyuda biaya tenaga surya kanthi signifikan lan nggawa teknologi kasebut dadi panggunaan saben dina.Nggunakake panel surya kanggo nyerep sinar srengenge, ...
    Waca liyane