. China 110 jinis kertas kraft adhesive Cairan sheet pabrik lim lan supplier |DESAY
ee

110 jinis kertas kraft adhesive lem lembar cair

110 jinis kertas kraft adhesive lem lembar cair

katrangan singkat:

Parameter produk

Jeneng produk yaiku lem polivinil alkohol jinis 110
merek desai

Model PVA-08 viskositas (MPA.S) 8000-15000

Kapasitas 0.125L, 0.5L, 0.68L, 1L, 1.3L, 5KG, 10KG, 25KG, 50KG
Nilai pH 6-7

Werna penampilan
transparan
wektu curing 30 menit

Isi padhet 8%
umur beting 12 sasi


  • jinis:PVA-08
  • Spesifikasi:0,125L, 0,5L, 0,68L, 1L, 1,3L, 5KG, 10KG, 25KG, 50KG
  • Warna njaba:0,125L, 0,5L, 0,68L, 1L, 1,3 Transparan
  • Isi padhet: 8%
  • urip beting:12 wulan
  • Detail Produk

    Fitur produk

    1. Katon: Cairan kenthel transparan, cocok kanggo daub tangan lan nggunakake mesin.

    2. Adhesive property: adhesion dhisikan kuwat, transparent sawise solidification.

     

    Lingkup aplikasi

    Iku cocok kanggo naleni nirkabel lan ikatan kertas umum kayata kertas kraft, kertas A4 lan karton corrugated.Bisa digunakake ing mesin sealing karton corrugated otomatis.Bisa lim kertas ing roller saka mesin gluing.

     

    Cara panggunaan

    1. Pretreatment: mesthekake lumahing adesif resik, garing lan bebas saka rereget.

    2 ukuran: mesin lim kain, rollers, sikat lan piranti liyane kudu katahan resik sadurunge digunakake, sawise nggunakake bisa di resiki karo banyu resik.Kain adhesive jumlahe 100-200g/.

    3. Curing: kudu dilapisi ing sisih siji, lan panggonan tempel ditekan kanthi kenceng karo barang sing abot.Umume, bakal dadi lengket sawise rong menit, lan bakal pulih sawise 30 menit.

     

     

    Prakara sing mbutuhake manungsa waé

    1. Pay manungsa waé kanggo ventilasi sak construction;

    2. Ing proses panggunaan, yen nempel ing kulit, sampeyan bisa ngumbah nganggo banyu;

    3. Aja pour lem menyang kali lan sewers kanggo nyegah polusi utawa kalen blockage;

    4. Aja nyampur produk iki karo lem liyane, yen lem bakal rusak lan ora bisa digunakake;

    5. Sawise njupuk lem, segel ing wektu supaya ora garing lan kulit.Alat njupuk lem kudu resik supaya ora nggawa impurities menyang kualitas;

    Werna lan viskositas prodhuk iki bakal owah kanthi owah-owahan wektu lan suhu panyimpenan.Iki minangka sifat alami saka lem nanging ora mengaruhi lem


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita