. China Pabrik lim Papan loro-komponen lan supplier |DESAY
ee

Lem papan rong komponen

Lem papan rong komponen

katrangan singkat:

Fitur produk:

1. Material: dening agen utama lan rasio agen ngruwat.

2. Penampilan: Cairan putih susu.

3. Cocog kanggo daub manual, stickability kuwat, kinerja unggul, construction trep.

4. Aplikasi: Digunakake akeh ing lawang kayu padhet lan Windows, Furnitur kayu ngalangi, jogan kayu ngalangi, Papan kayu ngalangi, Papan terpadu, produk kayu iketan lan ing.


  • jinis:PVAC-PB
  • Spesifikasi:1L, 5KG, 10KG, 25KG, 50KG
  • Warna njaba:Agen utama (Gading) Pengeras (coklat muda)
  • Isi padhet:Agen utama(≥50%) Pengeras(≥99%)
  • urip beting:12 wulan
  • Detail Produk

    5. Dianggo:

    (1) Pretreatment: leveling bahan dasar, lem, miturut proporsi agen utama (putih susu) lan agen curing (coklat peteng) rasio 10: 1. Nglakoake lim kanthi merata, lan lem campuran kudu digunakake ing 30 ~ 60 menit.

    (2) ukuran: ukuran kudu rampung ing 1 menit, lim kain seragam lan lim kain pungkasan kudu cukup.

    (3) komposit: wektu meksa dadi cekap, piring ditutupi ing 1 menit, 3 menit kudu pressurized, wektu meksa 45 ~ 120 menit, kayu atos khusus 2 ~ 4 jam.Kekuwatan tekanan kudu cukup, Cork 500 ~ 1000kg/m2 , kayu atos 800 ~ 15000kg/m2.

    (4) Post-perawatan: sawise relief meksa kanggo tetep sehat, suhu kesehatan ndhuwur 20 ℃, 24 jam bisa entheng diproses (saw, planer), 72 jam sawise Processing jero, sak periode kanggo supaya suryo srengenge lan udan udan.

    Jeneng produk: loro-komponen plywood adhesive

    Jinis PVAC - PB

    Kapasitas sawetara specifications

    Werna njaba putih susu

    Curing 50%

    Merek kudu cocog

    Viskositas (MPa · s) 5000-8000

    PH 5-6

    Wektu curing 2-4 jam

    Urip beting yaiku 12 wulan

    Parameter produk

     

    jeneng produk Lem papan rong komponen Jeneng merek desay
    jinis PVAC-PB Viskositas(MPA.S) 5000-8000
    Spesifikasi 1L5kg10KG25KG50KG PH 5-6
    Warna njaba Agen utama (Gading) Pengeras (coklat muda) Wektu curing 2-4h
    Isi padhet Agen utama(≥50%Pengeras(≥99% urip beting 12 wulan

     

     

    Fitur

    1. Adhesion kuwat

    2. Tahan banyu banget

    3. Stabil ing alam

    图片5

     

     

     

     

    Lingkup aplikasi

    Iku cocok kanggo ikatan jigsaw saka bahan non-struktural lan bahan struktural.

    图片6
       

     

    instruksi

    1, Pretreatment: Isi Kelembapan saka kayu kudu kontrol antarane 8-12%;lumahing dhasar iketan kudu Gamelan lan warata, tanpa warpage, bledug, lenga, etc.

    2, Ukuran: agen utama: ngobati agen (10: 1) rasio nyawiji perlu kanggo kebak nglakoake kanggo 3-5 menit, nganti seragam.Sawise lim disiapake, kudu digunakake sajrone 1-2 jam.Gelembung lan ekspansi volume bisa kedadeyan nalika digunakake, sing minangka fenomena normal.Sampeyan bisa terus nggunakake sawise aduk rada.

    3, Curing: Wektu mencet iku umume 2-4 jam, gumantung ing suhu

    lan kelembapan lingkungan konstruksi.

    图片7

    Cegahan

    1. Leveling bahan dhasar minangka kunci:

    Standar rata: ± 0.1mm Standar isi banyu: 8% -12%;

    2. Proporsi lem penting banget:

    Agen utama (putih) lan agen curing (coklat peteng) dicampur kanthi rasio 100: 10 miturut rasio sing cocog;

    3. Aduk lem kanthi rata:

    Gunakake pengaduk kanggo bola-bali njupuk koloid 3-5 kaping, tanpa cairan coklat filamen.Solusi lim campuran kudu digunakake ing 30-60 menit;

    4. Kacepetan aplikasi lem cepet lan akurat:

    Aplikasi lem kudu rampung ing 1 menit.Lem kudu seragam lan lem ing mburi kudu cukup.

    5. Wektu tekanan kudu cukup

    Papan sing dilapisi ditekan sajrone 1 menit, lan kudu ditekan sajrone 3 menit.Wektu mencet 45-120 menit, lan kayu atos 2-4 jam;

    6, tekanan kudu cukup:

    Tekanan: kayu lunak 500-1000kg /kayu atos 800-15000kg /;

    7, sawise decompression kanggo njaga kesehatan:

    Suhu kesehatan ing ndhuwur 20 ° C, bisa diproses kanthi entheng (saw, planed) sajrone 24 jam, lan bisa diproses maneh sajrone 72 jam.Ngindhari sinar srengenge lan udan sajrone wektu kasebut;


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita