. Pabrik label polyurethane China lan pemasok |DESAY
ee

label polyurethane

label polyurethane

katrangan singkat:

Rincian cepet
Nomer CAS: 9009-54-5
Jeneng liya: resin epoksi pu
Panggonan Asal: China
Klasifikasi: Adhesive Komponen Ganda
Bahan Baku Utama: POLYURETHANE
Dianggo: karya tangan logam
Jeneng merek: Desay
Nomer Model: D501-A/D501-B
Tipe: adhesive komponen ganda
Jeneng produk: resin epoksi pu
Werna tampilan: Cairan transparan tanpa warna
Kapadhetan 25 ℃ g / cm: 1,15 ± 0,05
Viskositas ing 40 ° C: 200±100cps
Periode panyimpenan: disegel nganti 6 sasi
Rasio campuran: 1: 1/3: 1
Suhu normal wektu curing: 2 ~ 6 jam
Kisaran suhu aplikasi: -40 ℃ ~ 80 ℃
Rintangan volume ohm-cm: 1.6 * 1016


Detail Produk

asdadsad (2) asdadsad (3) asdadsad (4) asdadsad (5) asdadsad (6) asdadsad (7) asdadsad (8) asdadsad (9) asdadsad (10) asdadsad (11) asdadsad (12) asdadsad (13) asdadsad (14) asdadsad (1)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita