. Pabrik Busa Poliuretan China lan pemasok |DESAY
ee

Busa Polyurethane

Busa Polyurethane

katrangan singkat:

Rincian cepet
Nomer CAS: 9009-54-5
Jeneng Liyane: Polyurethane Foam
MF:C3H8N2O
EINECS No.: 210-898-8
Panggonan Asal: Jiangsu, China
Klasifikasi: Adhesive liyane
Bahan Baku Utama: POLYURETHANE
Dianggo: Konstruksi, Woodworking, kayu/logam/plastik busa dll
Jeneng merek: Desay
Nomer Model: PU50
Tipe: Cairan
Jeneng produk: Busa poliuretan siji-komponen
Katon:: Cairan coklat peteng
Isi padhet: 55±5% (bisa diatur)
Wektu conjunctival garing lumahing: 5-20min
Dingin mencet wektu curing: 2.5-5h
Wektu ngobati panas: 20-30 menit
Tingkat busa: ≤100% (bisa diatur)
Resistance suhu: -180 ℃ -220 ℃
Urip beting: 12 sasi


Detail Produk

Lem kasebut akeh digunakake ing pabrik
saka lawang geni, lawang anti-maling, baja-kayu
lawang, lawang komposit, stainless steel
pintu baja, countertops stainless steel,
grafting kayu, splicing mahoni
lawang omah, lawang baja kristal,
peralatan pawon lan kulkasan
peralatan.Papan lan macem-macem tahan api
lan bahan insulasi panas (rock wool,
Papan umpluk, wool keramik, apik banget
wol kaca, busa polystyrene, lsp), bisa
uga digunakake kanggo ikatan logam lan logam.

xcvxcvx (1) xcvxcvx (2) xcvxcvx (3) xcvxcvx (4) xcvxcvx (5) xcvxcvx (6) xcvxcvx (7) xcvxcvx (8) xcvxcvx (9) xcvxcvx (10) xcvxcvx (11) xcvxcvx (12) xcvxcvx (13) xcvxcvx (14)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita