. China Two-komponen polyurethane lim klompok amba pabrik lim lan supplier |DESAY
ee

Loro-komponèn polyurethane lim klompok sudhut lim

Loro-komponèn polyurethane lim klompok sudhut lim

katrangan singkat:

Suhu curing: 25 ℃
nomer item: DS-6281
Werna: putih-putih/coklat
Kekuwatan geser: 12MPa (aluminium-aluminium)
Kondisi curing: suhu kamar
Wektu pangatusan awal: 20min-40min
Spesifikasi: 600 ml/pc
Ketebalan: Shore 60
Kapadhetan: 1.3-1.4g/cm³
Ekstrusi: ≥150ml / min
AB nyawiji viskositas: 260Pa.s
Urip beting: 24 sasi
Zat sing efektif: 99%
Fitur: kacepetan ngobati cepet, viskositas dhuwur, perlindungan lingkungan, anti banyu lan tahan cuaca.


Detail Produk

1. Fitur
Produk iki minangka lem sudut polyurethane rong komponen kanggo lawang lan jendhela sing berkualitas tinggi.Wis karakteristik kekuatan dhuwur, kateguhan dhuwur, sealing dhuwur, kinerja suhu dhuwur lan kurang banget, lan resistance cuaca banget.
Kapindho, ruang lingkup aplikasi
Minangka lim sudhut, iku dirancang kanggo sudhut-disambungake aluminium alloy, baja-plastik co-extrusion, kayu-aluminium komposit, aluminium-plastik gabungan lan lawang lan jendhela liyane.Sudut diikat menyang tembok rongga profil kanggo nguatake struktur.Wis kekuatan iketan dhuwur, resistance kuwat kanggo prabédan suhu, resistance cuaca apik, lan kelenturan kurang sawise ngruwat, supaya kode sudhut lan profil bisa disambungake flexibly, kang èfèktif solves akeh masalah kayata retak, dislokasi, deformasi lan bocor saka pojok jendhela.Cocog kanggo proses gluing mbukak.
Uga bisa digunakake minangka adesif struktural dhuwur-kekuatan.Bisa ikatan paling logam, kayu, plastik, keramik, watu, lan sapiturute, lan digunakake ing sawetara banget sudhut panggonan ngendi iketan struktural dibutuhake.Amarga sifat tempel sing viskositas dhuwur, bisa digunakake ing sawetara aplikasi caulking lan ngisi.
3. Parameter teknis
AB
Penampilan: pasta putih, pasta coklat
Rasio volume campuran: 11
Kapadhetan (g/cm3) 1,4 ± 0,05 1,4 ± 0,05
Isi padhet: 100% 100%
To
Wektu curing lumahing (25 ℃): 20-40min
Ketebalan: Shao D60
Kekuwatan geser (aluminium / aluminium) ≥12MPa

kahanan operasi dianjurake
1. Langkah-langkah nyawiji: Puter mixer plastik sing cocog karo stopkontak lim.Gunakake gun lim silinder pindho manual utawa gun lim pneumatik kanggo roto-roto inject lim menyang mixer, lan langsung mencet profil garing, bledug, lan grease-free.
*Kanggo safety, ora dianjurake kanggo nggunakake 20g pisanan saka lim campuran, amarga bisa uga ora kebak dicampur amarga pertimbangan.
2. Gunakake lem sing dicampur ing suhu kamar sajrone 20 menit.Lem residual ing mixer ora bisa garing sajrone 20 menit.Yen lem terus-terusan ditrapake, siji mixer bisa digunakake sedina.
*Esuke, mixer bisa diganti karo sing anyar.Ora dianjurake kanggo nggunakake 20g pisanan saka campuran karet.Kanggo
3. Disaranake dosis: bab 20g saben sudhut jendhela ing rata-rata.
Lima, panyimpenan
Disegel, ora langsung suryo srengenge, diselehake ing lingkungan garing ing 15 ° C nganti 25 ° C, periode panyimpenan saka paket asli setaun;lim struktural sing wis ngluwihi umur beting kudu dikonfirmasi kanggo ora normal sadurunge digunakake.
Enem, packing
600mL tabung pindho, saben klompok dilengkapi selang campuran khusus.Kanggo
Cathetan: Data teknis lan informasi ing ndhuwur mung makili nilai khas produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita