ee

Bahan mentahan

  • TCPP

    TCPP

    Klasifikasi: Kimia Auxiliary Agent
    Nomer CAS: 1244733-77-4
    Jeneng Liyane: Phosphate Triester
    MF:C9H18CL3O4P
    EINECS No.:201-782-8
    Kemurnian: ≥90
    Panggonan Asal: China
    Tipe: bahan baku
    Dianggo: Agen Tambahan Coating, Bahan Kimia Elektronik, Bahan Kimia Kertas, Aditif Petroleum, Agen Bantu Karet
    Jeneng merek: desay
    Eksterior: Cairan berminyak transparan tanpa warna
    Warna (APHA): ≤20
    Nilai asam (mgKOH/g): ≤0.1
    Kelembapan (W/w%): ≤0.1
    Kapadhetan: 1,294
    Viskositas: 60-70
    Titik nyala: 180
    Kelarutan: 1,6 g/L

  • Bahan lem resin pinene terpene

    Bahan lem resin pinene terpene

    Resin terpene cair, uga dikenal minangka polyterpene utawa wit pinene, utamane minangka seri polimer linier saka cairan nganti padhet sing disiapake kanthi polimerisasi kationik saka a-pinene lan b-pinene saka turpentine ing katalisis Lewis. Kajaba iku, kopolimerisasi kationik saka a-pinene lan b-pinene karo monomer liyane (kayata stirena, fenol, fenol lan formaldehida) digunakake kanggo sintesis terpenes - resin basis terpene kayata stirena, terpenol lan terpene fenolik.

    Resin terpene cair kuning cahya lan transparan. Kanthi resistensi radiasi, resistensi tuwa, tahan asam encer, alkali encer, anti-kristalisasi, insulasi listrik sing kuwat lan sifat liyane. Iku larut ing benzena, toluene, turpentine, bensin lan pelarut organik liyane , nanging ora larut ing banyu, asam format lan etanol.