. pabrik TCPP China lan supplier |DESAY
ee

TCPP

TCPP

katrangan singkat:

Klasifikasi: Kimia Auxiliary Agent
Nomer CAS: 1244733-77-4
Jeneng Liyane: Phosphate Triester
MF:C9H18CL3O4P
EINECS No.:201-782-8
Kemurnian: ≥90
Panggonan Asal: China
Tipe: bahan baku
Dianggo: Agen Tambahan Coating, Bahan Kimia Elektronik, Bahan Kimia Kertas, Aditif Petroleum, Agen Bantu Karet
Jeneng merek: desay
Eksterior: Cairan berminyak transparan tanpa warna
Warna (APHA): ≤20
Nilai asam (mgKOH/g): ≤0.1
Kelembapan (W/w%): ≤0.1
Kapadhetan: 1,294
Viskositas: 60-70
Titik nyala: 180
Kelarutan: 1,6 g/L


Detail Produk

Lingkup aplikasi
Produk iki digunakake digunakake ing perawatan flame-retardant saka alus (hard) umpluk polyurethane, polyvinyl klorida, polyester unsaturated, resin epoxy, resin amino, resin phenolic, polyvinyl asetat, nitrocellulose, selulosa asetat, etc. Bisa digunakake minangka aditif kayata lenga transfer panas, lenga pelumas lan bensin, lan pelarut titik didih dhuwur ing industri kimia.Bisa digunakake piyambak utawa karo bahan anorganik kayata antimony trioxide utawa seng borat.Panggunaan senyawa.Digunakake kanthi akeh ing plastik (utamane cocog kanggo bahan PVC transparan) lan sabuk konveyor karet, saluran udara, kabel, tarpaulin, wallpaper, gulungan, lan lapisan.Miturut syarat flame retardant pelanggan, sifat fisik, lan keuntungan ekonomi, bisa ditambahake yen cocog

TCPP (7) TCPP (8) TCPP (9) TCPP (10) TCPP (11) TCPP (12) TCPP (13) TCPP (14) TCPP (15)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita