. China Kasur pabrik lim lan supplier |DESAY
ee

Lem kasur

Lem kasur

katrangan singkat:

Panggonan Asal: Jiangsu, China
Bahan Baku Utama: POLYURETHANE
Dianggo: Konstruksi
Jeneng merek: Desay
Nomer Model:PVAC-BED A+
Nama produk: Lem kasur
Spesifikasi: 1.3KG/5KG/10KG/25KG/50KG
Viskositas: 8000-12000 mpa.s
Model:PVAC-BED A+
PH:6-7
Eksterior: Putih
Wektu curing: 4-6 jam
Konten lemah:> 45%
Urip beting: 12 sasi
Instruksi liyane: Lem bakal dadi transparan sawise ngobati


Detail Produk

Lem kasur 6 Lem kasur 7 Lem kasur 8 Lem kasur 9 Lem kasur 10 Lem kasur 11 Lem kasur 12 Lem kasur 1 Lem kasur 2 Lem kasur 3 Lem kasur 4 Lem kasur 5


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita