. China Waterborne meksa pabrik adhesive sensitif lan supplier |DESAY
ee

Adhesive sensitif tekanan banyu

Adhesive sensitif tekanan banyu

katrangan singkat:

Nomer CAS: 006002002

Panggonan Asal: Jiangsu, China

Bahan Baku Utama: Akrilik

Dianggo: Packing

Nomer Model: YM-8010

Cara curing: Curing ing suhu kamar

Suhu kerja: 13 (℃)

Kekuwatan geser: 30 (MPa)

Periode panggunaan aktif: 8 (min)

Penampilan: Cairan putih susu

Isi padhet: 53±1(%)

Viskositas: 80-200 centipois

Nilai PH: 6-8

Spesifikasi kemasan: 50kg drum

Wektu panyimpenan: 6 wulan


Detail Produk

Fitur produk
Adesif sensitif tekanan minangka cabang independen sing penting ing bidang adesif.Amarga tack garing lan lengket, biasane diarani perekat sensitif tekanan GlueDots minangka perekat dhewe.

Perekat sensitif tekanan banyu (12)
Perekat sensitif tekanan banyu (1)

Range aplikasi produk

Aplikasi saka adhesive tekanan-sensitif adhedhasar banyu lan produk sawijining amba banget, lan wangun kanggo aplikasi iku kanggo kertas (kayata tape kertas kraft), digawe dowo polypropylene (kayata BOPP tape), polyethylene lan plastik liyane (kayata PVC tape), kain (Kaya non-dirajut kain), logam foil, etc., digawe saka meksa-sensitif adhesive tape, umum dikenal minangka self-adhesive tape utawa transparent tape, digunakake kanggo naleni lan mbenakake, packaging lan sealing, anti -karat lan Nyegah teyeng, sebagean masking, pangayoman Paint semprotan, bahan splicing, Penyetor kantor, Draft modifikasi, paste sauntara, pangayoman lumahing, etc. Uga bisa digunakake kanggo label tancep ing kaca, plastik, kertas, kayu lan komoditas liyane, uga label nempel ing keramik warata lan Gamelan, stainless steel lan wesi.

Perekat sensitif tekanan banyu (13)
Perekat sensitif tekanan banyu (8)

Sifat fisik produk adhesive sensitif tekanan
Dilapisi ing film BOPP, pepe ing 110±5 ℃ kanggo bab 3 menit, miturut test standar:
Adhesi awal (nomer bal) luwih saka 12
Daya tahan (jam) luwih saka 24
180 derajat kekuatan kulit (N/25mm) luwih saka 6,86

Perekat sensitif tekanan banyu (5)
Perekat sensitif tekanan banyu (6)

Kemasan lan panyimpenan adesif sensitif tekanan
Dikemas ing drum plastik 50KG.
Suhu panyimpenan produk iki yaiku 5-35 ℃, kudu disegel lan disimpen kanggo nyegah cahya sing kuwat lan menehi perhatian marang anti beku.

Produk iki ora mbebayani.
Produk iki valid kanggo setengah taun saka tanggal packaging

Perekat sensitif tekanan banyu (4)
Perekat sensitif tekanan banyu (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita