. China VAE pabrik emulsi lan supplier |DESAY
ee

Emulsi VAE

Emulsi VAE

katrangan singkat:

Rincian cepet
Nomer CAS: 7085-85-0
Jeneng Liyane: VAE emulsion
MF: Campuran
Panggonan Asal: China
Klasifikasi: Adhesive liyane
Bahan Baku Utama: Vinyl asetat & Etilena
Dianggo: Woodworking
Nomer Model: I
Tipe: VAE
Penampilan: Cairan Putih Susu
Aplikasi 1: Splicing
Aplikasi 2: sendi driji
Aplikasi3: kayu laminated ing industri kayu
Aplikasi4: Nggawe kothak, karton lsp.
Aplikasi5: Adhesion saka busa / kain nilon
Aplikasi6: Adhesi kaca ngarep lan kaca pinggir buku papan lan buku hardcover
Aplikasi7: Perawatan permukaan kertas
Packing: 50KG/Barel
Urip beting: 12 Wulan


Detail Produk

asdadda (2) asdadda (3) asdadda (4) asdadda (5) asdada (6) asdada (7) asdadda (8) asdadda (9) asdadda (10) asdadda (1)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita