. China UV adhesive pabrik lan supplier |DESAY
ee

adhesive UV

adhesive UV

katrangan singkat:

Nomer CAS: 61788-97-4
Jeneng Liyane: lem gulung DIY
Panggonan Asal: Jiangsu, China
Klasifikasi: Adhesive liyane
Bahan Baku Utama: resin epoksi
Dianggo: diy
Jeneng merek: desai
Nomer Model: OS-UV
Tipe: lem diy
Jeneng produk: Fast dry UV lem
Warna: transparan
sawetara bobot: 10g-250g
wektu ngobati: 5 menit
wektu beting: 9 sasi
Kondisi perawatan: sinar UV / sinar matahari
Aplikasi: diy handwork/aplikasi kuku


Detail Produk


adhesive UV (1) adhesive UV (2) adhesive UV (3) adhesive UV (4) adhesive UV (5) adhesive UV (6) adhesive UV (7) adhesive UV (8) adhesive UV (9) adhesive UV (10) adhesive UV (11) adhesive UV (12) adhesive UV (13) adhesive UV (14) adhesive UV (15) adhesive UV (16) adhesive UV (17) adhesive UV (18) adhesive UV (19) adhesive UV (20)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita