. China Film panutup pabrik adhesive lan supplier |DESAY
ee

Adhesive panutup film

Adhesive panutup film

katrangan singkat:

Rincian cepet
Nomer CAS: 9003-20-7
Jeneng liya: lem lapisan membran
MF:9003-20-7
viskositas:> 100 m Pa.s
Nilai PH: 5-7
Panggonan Asal: China
Klasifikasi: Adhesive liyane
Bahan Baku Utama: Liyane
Dianggo: Packing
Jeneng merek: Desay
Tipe: Cairan ketan putih
jeneng produk: lem laminasi
werna: putih transparan
Aplikasi: digunakake ing film lan kertas
mesin digawe panas: ora
Paket: 1kg, 5kg, 25kg
Urip beting: 8 wulan


Detail Produk

fgfgjhgfjh (2) fgfgjhgfjh (3) fgfgjhgfjh (4) fgfgjhgfjh (5) fgfgjhgfjh (6) fgfgjhgfjh (7) fgfgjhgfjh (8) fgfgjhgfjh (9) fgfgjhgfjh (10) fgfgjhgfjh (11) fgfgjhgfjh (1) fgfgjhgfjh (1)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita