. pabrik lan supplier watu adhensive China |DESAY
ee

perekat watu

perekat watu

katrangan singkat:

Rasio lem: 2:1/3:1/5:1/5:2
Bahan: Polyurethane/Epoxy
Viskositas: Komponen ≥5000mps
Komponen B ≥200mps
Wektu pangatusan / H: lumahing garing ≤5h kanthi nambani 24H
Sifat mekanik: kekuatan ikatan tarik 7D/mpa ≥5.0
Kekuwatan impact kj/㎡ ≥80
Kekerasan: Shore D 80
AB hue: cedhak karo werna <5
Ketahanan kimia: 15% NaOH coating finish, ora blistering, ora coating finish, ora blistering, ora peeling
Tingkat penyusutan: babagan 1% ~ 2%
Perlindhungan lingkungan: non-polusi, ora beracun, ora mbebayani, reaksi polimerisasi, ora molah malih
Kemasan: 20kg, 25kg, 50kg, 200kg, 1000kg
Model: DS-728A728B
Nama Produk: Adhesive Stone Adhesive
Jeneng merek: Desai Deisay
Panyimpenan: Simpen ing papan sing adhem, berventilasi lan garing
Aplikasi: aditif lem kanggo lem seri watu warna
Bahan aktif: ≥
Jumlah referensi: rasio watu lem (1:30 ~ 35)
Urip beting: 12 sasi


Detail Produk

bvnvnbbv (1) bvnvnbbv (2) bvnvnbbv (3) bvnvnbbv (4) bvnvnbbv (5) bvnvnbbv (6) bvnvnbbv (7) bvnvnbbv (8) bvnvnbbv (9) bvnvnbbv (10) bvnvnbbv (11) bvnvnbbv (12) bvnvnbbv (13) bvnvnbbv (14)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita