. China Water basa kertas tabung inti pabrik lim lan supplier |DESAY
ee

Lem inti tabung kertas banyu

Lem inti tabung kertas banyu

katrangan singkat:

Atribut produk

Werna cairan kental putih susu

Bahan utama yaiku alkohol polivinil, kaolin, lsp

Isi padhet 25% utawa luwih dhuwur

Konsentrasi 35 ~ 60 s

PH 6 ~ 7

Umur simpan > 4 sasi

Suhu > 0 ℃

Suhu panyimpenan BBB 0 5 ℃

Simpen ing papan sing adhem lan peteng, ditutup lan ditutup


  • Penampilan:Emulsi kenthel putih susu
  • Isi padhet:≥25%
  • Viskositas:50 ~ 100s (dilapisi 4 cangkir, 25 ℃)
  • Wektu kanggo ngrusak serat kertas:≯1 menit
  • Detail Produk

    Lem tabung kertas
    introduksi produk.
    Iki digawe saka polivinil alkohol, kaolin lan bahan cilik.
    Karakteristik produk.
    1: Adhesion awal sing kuat, wektu ngobati kanthi cepet (wektu lem dadi garing).Ing 3-5 menit, adhension bisa cukup kuwat pecah nalika ambruk vigorously.sawise nambah lim bisa nggawe tabung kertas kaku, lan nolak meksa dhuwur.
    2: Amarga bahan mentah kalebu kaolin sing regane murah mung 260 USD / ton, produsen tabung kertas duwe permintaan gedhe.
    Parameter produk.
    Penampilan putih susu kuning cahya
    Viskositas 1200
    24% padatan
    PH 7-8
    Wektu curing: 24 jam
    Urip beting 6 sasi
    Papat, ruang lingkup aplikasi
    1: Lem jinis iki bisa digunakake kanthi nyemplungake utawa semprotan, digunakake ing proses produksi tabung benang, tabung pagoda, tabung serat kimia, tabung tape sealing, proteksi pojok kertas, lsp.
    2: Yen kekandelan saka tabung kertas punika 3-8 mm, iku bisa nambani ing suhu kamar.Yen ing ndhuwur 12 mm mbutuhake open kanggo akselerasi curing.
    3: Iki jenis lim bisa digunakake ing baris produksi tabung pagoda cepet.

    Fitur produk
    1. High-efficiency lim tabung kertas punika produk basis banyu, kang aman kanggo nggunakake lan ora nimbulaké polusi lingkungan.
    2. Kelembapan evaporates cepet, lan sawise produksi tabung kertas wis kurang shrinkage, ewah-ewahan bentuk cilik lan dhuwur ngasilaken.
    3. Isi padhet gedhe, sing nyuda wektu pangatusan lan nyepetake siklus produksi;
    4. Wektu nempel dhisikan sing cendhak, cocok kanggo miwiti gulungan kanthi kecepatan sing beda-beda, mbentuk ing siji wektu, ningkatake efisiensi lan ngurangi intensitas tenaga kerja;
    5. Kekuwatan ikatan sing dhuwur: Kekuwatan tekan, tahan banyu lan tahan beku saka tabung kertas sing diprodhuksi dening lem iki luwih unggul tinimbang sing diprodhuksi dening jinis karet liyane!
    6. Perlindhungan ijo lan lingkungan: Panggunaan jangka panjang lem tabung kertas iki ora mbebayani kanggo awak manungsa, lan produksi produk cocog karo standar produksi perusahaan;
    7. resistance kadhemen kuwat, fluidity apik ing 0 ℃, ora gelation.
    8. stabilitas panyimpenan apik.Disimpen ing suhu kamar luwih saka 3 sasi tanpa delaminasi utawa rusak.
    ?
    Panggunaan produk
    1. Cocog kanggo macem-macem jinis tabung kertas lan jalur produksi tabung kertas, digunakake kanggo nggawe tabung kertas, inti kertas, tabung kertas, kaleng kertas sing digunakake ing serat kimia, pembuatan kertas, plastik, kemasan, tekstil, percetakan lan industri pewarnaan;
    2. Cocog kanggo macem-macem jinis garis produksi pangayoman sudhut kertas;
    3. Cocog kanggo nggawe macem-macem penjaga kertas, inti kertas honeycomb, tray kertas, lan liya-liyane;
    4. Cocog kanggo karton dhuwur-bahan lan garis produksi karton;
    5. Cocog kanggo macem-macem manual lan otomatis pagoda tabung mechanical coiling;
    6, diencerke karo banyu bisa digunakake kanggo kumpul

    kaluwihan

    Produk adhedhasar banyu aman kanggo digunakake lan ora nyebabake polusi lingkungan

    Volatilization banyu cepet, produksi tabung kertas shrinkage rate kurang, variasi cilik, dhuwur ngasilaken

    Isi padhet gedhe, nyuda wektu pangatusan, nyepetake siklus produksi

    resistance kadhemen kuwat, fluidity apik ing 0 ℃ kondisi, ora gelation

    Stabilitas panyimpenan sing apik, panyimpenan suhu kamar luwih saka 3 wulan, ora ana stratifikasi, ora rusak

    Kekuwatan ikatan sing dhuwur: tabung kertas sing diprodhuksi dening lem iki nduweni kekuatan kompresi sing unggul, tahan banyu lan tahan beku tinimbang sing diprodhuksi dening lem liyane.

     

    Range saka aplikasi

    Cocog kanggo macem-macem jinis tabung kertas, jalur produksi tabung kertas, digunakake kanggo produksi serat kimia, kertas, plastik, kemasan, tekstil, percetakan lan industri pewarnaan kayata tabung kertas, inti kertas, tabung kertas, kertas bisa.

    Cocog kanggo nggawe kabeh jinis papan penjaga kertas, inti kertas honeycomb, tray kertas lan jalur produksi liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita