. China Terpene pinene resin bahan lim pabrik lan supplier |DESAY
ee

Bahan lem resin pinene terpene

Bahan lem resin pinene terpene

katrangan singkat:

Resin terpene cair, uga dikenal minangka polyterpene utawa wit pinene, utamane minangka seri polimer linier saka cairan nganti padhet sing disiapake kanthi polimerisasi kationik saka a-pinene lan b-pinene saka turpentine ing katalisis Lewis. Kajaba iku, kopolimerisasi kationik saka a-pinene lan b-pinene karo monomer liyane (kayata stirena, fenol, fenol lan formaldehida) digunakake kanggo sintesis terpenes - resin basis terpene kayata stirena, terpenol lan terpene fenolik.

Resin terpene cair kuning cahya lan transparan. Kanthi resistensi radiasi, resistensi tuwa, tahan asam encer, alkali encer, anti-kristalisasi, insulasi listrik sing kuwat lan sifat liyane. Iku larut ing benzena, toluene, turpentine, bensin lan pelarut organik liyane , nanging ora larut ing banyu, asam format lan etanol.


Detail Produk

Terpene pinene resin
★ karakteristik kinerja Product
1. viskositas awal banget;
2, resistance kadhemen apik;
3, bobot molekul kurang, gampang kanggo emulsify;
4. Kompatibilitas apik karo SIS, SBS, EVA lan karet alam.
★ Sifat Fisik lan Kimia
1. Cairan kenthel transparan kuning cahya;
2, ana ambu ora enak gondho terpene sethitik;
3, resistance radiation, anti-crystallization, relatif stabil kanggo oksigen, panas, cahya, resistance kuwat kanggo asam, alkalis, jampel electrical;
4, gampang larut ing benzena, toluene, turpentine, bensin, lan sapiturute, ora larut ing banyu, metanol lan etanol.
★ Panggunaan utama
1, SIS, SBS panas nyawiji;
2. Tape kertas protèktif adhedhasar banyu;
3. Tape kertas masking.
Resin terpene cair minangka tackifier sing apik banget.Kinerja tackifier luwih unggul tinimbang produk rosin rosin sing diowahi lan resin petroleum.
Iku uga modifier saka bahan panas-melt.Wis sawetara saka sudhut aplikasi.Iki digunakake kanthi wiyar ing karet, adhesives, lan adhesives sensitif tekanan.Pita perekat, pelapis panas, cat,
inks majeng, packaging, lenga anti-karat lan industri digunakake digunakake.

Karakteristik Kinerja Produk

1. viskositas awal banget;

2, resistance kadhemen apik;

3, bobot molekul kurang, emulsification gampang;

4. Iku larut ing SIS, SBS, EVA lan karet alam.

Karakteristik fisik lan kimia produk

1, Cairan kenthel transparan kuning cahya;

2, ana gondho terpene sethitik;

3, resistance radiation, anti-crystallization, relatif stabil kanggo oksigen, panas, cahya, jampel kuwat kanggo asam, alkali, listrik;

4, larut ing benzena, toluene, turpentine, bensin, ora larut ing banyu, metanol lan etanol.

Tujuan utama

1, SIS, SBS termal sol;

2, tape kertas protèktif adhedhasar banyu;

3. Meiwen tape kertas protèktif, etc.

Resin terpene cair minangka jinis tackifier sing apik banget, kinerja tackifier luwih apik tinimbang materi rosin rosin sing diowahi lan resin petroleum, lan liya-liyane, uga ditrapake kanggo amandemen materi panas-cair lan karet, adesif, kaset adesif sensitif tekanan. , lapisan panas-melt senior, cat, tinta, kemasan, lenga anti karat, permen karet lan industri liyane sing akeh digunakake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita