. China A + jinis dhuwur ngalangi putih lim nirkabel naleni buku invoice lim solidification transparent repair lem buku lim 680ml pabrik lan supplier |DESAY
ee

Tipe A + tinggi padat putih lem buku pengikat nirkabel lem faktur solidifikasi transparan perbaikan lem buku lem 680 ml

Tipe A + tinggi padat putih lem buku pengikat nirkabel lem faktur solidifikasi transparan perbaikan lem buku lem 680 ml

katrangan singkat:

1. Kapadhetan lem lan banyu beda, 1 liter ora padha karo 1 kg, deleng sadurunge tuku

2.Glue suhu panyimpenan ngisor nul bakal mengaruhi nggunakake efek, sadurunge tuku kanggo konfirmasi suhu lokal


Detail Produk

Fitur produk
1. Adhesion kuwat;
2. Transparent film mbentuk;
3. Kelarutan banyu sing apik;
4. Gampang ngresiki;
5. Iku gampang kanggo operate

 

Masalah sing bisa ditanggulangi

Lem putih padhet dhuwur digawe saka monomer vinil asetat kanthi reaksi polimerisasi miturut aksi inisiator.Nduwe adhesion sing kuat lan sifat sing stabil.Digunakake ing industri percetakan, ndandani furnitur, nempel kertas, kain kerajinan, pangolahan kayu.

 

Apa milih kita?

Care kanggo kulawarga lan dhewe, saka awal dekorasi, prodhuk nduweni isi ngalangi dhuwur, efek iketan luwih, sawise ngobati menyang transparent, ora mengaruhi tampilan external, gampang kanggo besmear kanggo rerumput, kinerja construction nambah efficiency karya, nyimpen wektu lan gaweyan, karo banyu minangka medium sawur, banyu lim sawetara resik, specifications produk lengkap, macem-macem, ketemu kabutuhan beda

ITEM NO A+
Isi padhet 45%
Viskositas 8000-12000mPa.s
Kas No 9003-20-7
EINECS NO 203-545-4
BAHAN MENTAH VAC PVA AIR
Nilai PH 7-8
PENAMPILAN Emulsi ketan putih susu
FITUR Water-based lan non-beracun
KEMAMPUAN SUPPLIER 30 ton saben wulan

rincian lem putih1rincian lem putih2 rincian lem putih3 rincian lem putih4


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita