. China Spot pasokan bangunan lapisan anti banyu VAE705 emulsi bahan pengikat anti banyu pabrik lan supplier |DESAY
ee

Spot supply bangunan waterproofing coating VAE705 emulsion waterproof binder material

Spot supply bangunan waterproofing coating VAE705 emulsion waterproof binder material

katrangan singkat:

emulsi vae (VAE) Iku singkatan saka emulsi kopolimer vinil asetat-etilena.

Iki minangka emulsi polimer sing dikopolimerisasi karo vinil asetat lan monomer etilena minangka bahan baku dhasar, nambahake emulsifier lan inisiator liwat polimerisasi cair tekanan dhuwur.


Detail Produk

kinerja produk

1. VAE emulsion nduweni keluwesan tahan lama.

2. Emulsi VAE nduweni asam lan alkali sing apik

resistensi.

3. VAE emulsion bisa nolak tuwa ultraviolet.

4. VAE emulsion wis kompatibilitas apik.

5. VAE emulsion wis film-mbentuk apik

properti.

6.VAE emulsion wis adhesion apik.

Aplikasi

Emulsi VAE705 nduweni macem-macem aplikasi lan bisa digunakake ing kemasan kanthi kacepetan dhuwur, lapisan, lapisan anti banyu lan produk kertas.

Waterproofing gendheng

Struktur baja proteksi kebakaran

Dasar lapisan

PVC fitting.

Film/kertas poliester/

Laminasi

Lapping lim lan nozzle lim kanggo

lim rokok kacepetan dhuwur

Packaging, panyimpenan lan transportasi

1. Spesifikasi kemasan: 50KG kg drum plastik

2 Transportasi: Nangani kanthi ati-ati sajrone transportasi kanggo nyegah impact

3. Panyimpenan: Produk iki kudu disimpen ing jero ruangan, suhu sekitar 5-35, lan periode panyimpenan setengah taun saka tanggal produksi.Produk sing ngluwihi periode panyimpenan kudu dipriksa miturut standar produk kanggo barang sing ditemtokake, lan isih bisa digunakake sawise lulus pemeriksaan.

4. Pancegahan: Nalika nyimpen produk iki, mbayar manungsa waé kanggo anti-pembekuan, anti-paparan, strictly pareng kanggo sijine iku regane mudhun, lan supaya langsung loading menyang wadhah wesi

5. Kualitas produk emulsi VAE kita nyukupi syarat GB18583-2001 "Batesan zat sing mbebayani ing adesif kanggo bahan dekorasi interior"


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita