. China Paper plastik lim werna printing karton laminated manual sealing lim tas tangan iketan lap sealing pinggiran pabrik lim lan supplier |DESAY
ee

Kertas plastik lem pencetakan warna karton dilaminasi manual penyegelan lem tas tangan bonding lap sealing edge lem

Kertas plastik lem pencetakan warna karton dilaminasi manual penyegelan lem tas tangan bonding lap sealing edge lem

katrangan singkat:

1. Aja nyampur produk iki karo lem liyane, yen lem bakal rusak lan ora bisa digunakake

2. Sawise njupuk lim, segel ing wektu kanggo supaya online pangatusan lan kulit.Alat njupuk lem kudu resik supaya ora nggawa impurities menyang kualitas

3.OPP, materi BOPP minangka bahan inert sing kuwat, angel diikat, mula ikatan kasebut kudu digunakake miturut metode kasebut, yen ora gampang nyebabake kedadeyan bledosan.

4. Apa efek iketan sampurna, mangga mirsani adesif sawise 8 jam

5. Werna lan viskositas prodhuk iki bakal owah kanthi owah-owahan wektu lan suhu panyimpenan.Iki minangka properti lem, nanging ora mengaruhi efek ikatan lem

6. Sawise nggunakake, kudu disegel lan disimpen ing iyub-iyub garing


Detail Produk

Fitur produk
1. Adhesion apik
2. Sifat stabil
3. Cocog kanggo aplikasi tangan;

 

Cara panggunaan

Pretreatment: pisanan ngresiki lumahing adesif karo gauze utawa sikat kanggo mbusak noda lenga.

Ukuran: ukuran ing permukaan sing nempel, kudu dadi lapisan adesif sing tipis lan seragam, ora ana bocor lem.

Curing: sawise tancep, mencet kanggo 10-30 menit, ngruwat awal ora mumbul mati (kacepetan lim related kanggo suhu lan kekandelan)

 

Aplikasi:

Lem sealing manual digawe saka macem-macem kopolimer resin berkualitas tinggi, cocok kanggo kertas emas kertu, kertas cetak warna lan kothak kemasan plastik kertas laminasi siji-sisi liyane, ikatan kothak hadiah. Pita sealing pinggiran.

jeneng Lem sealing manual
Isi padhet 45%
viskositas 18000±2000mPa.s
kapasitas specifications liyane
ph 6-7
werna putih
Wektu ngobati 10-30 min
Jumlah curing 50-55%
urip beting 12

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita