. FAQ - JIANGYIN DESAY CHEMICAL TRADE CO., LTD
ee

Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumen sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyakake dokumen biasa kalebu Sertifikat Analisis / Kesesuaian;Asuransi;Asal, MSDS, TDS lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

Apa wektu timbal rata-rata?

Kanggo jumlah cilik utawa conto, wektu timbal kira-kira 7 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika pisanan kita nampa simpenan, lan kaloro kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.Lan nganti saiki ora ana siji pesenan sing telat.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank kita, Western Union:
30% simpenan ing advance, imbangan 70% marang salinan B/L.Kita nampa pembayaran L / C ing ngarsane.

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor sing berkualitas tinggi.Kita uga nggunakake pengepakan bahaya khusus kanggo barang mbebayani lan pangirim panyimpenan kadhemen sing divalidasi kanggo barang sing sensitif suhu.Kemasan khusus lan syarat logo khusus bisa uga dikenani biaya tambahan.

Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Kanggo macem-macem produk, kita duwe syarat sing beda kanggo MOQ, sampeyan bisa rembugan karo layanan pelanggan.