. Babagan Kita - JIANGYIN DESAY CHEMICAL TRADE CO., LTD
ee

Babagan awake dhewe

BABAGAN AWAKE DHEWE

Sapa Kita

Desay Chemical minangka produsen profesional kabeh jinis lem kanthi pengalaman luwih saka 10 taun.Kita duwe pasar gedhe ing China lan pasar manca kanthi reputasi apik ing saindenging jagad.

Misi Kita

misi kita kalebu "Kualitas minangka inti" "kepuasan pelanggan minangka prinsip pisanan".

kita nyedhiyani servicevice paling apik karo rega paling cukup

Kategori produk kita

Produk lintang kita kalebu lem transparan, lem putih PVA, lem universal SBS lan lem poliuretan.Kita uga nyedhiyakake bahan berkualitas kayata rosin lan lateks VAE

Taun Pengalaman
$
laba sales ing 2020
kepuasan pelanggan

RINGKASAN PERUSAHAAN

Kita duwe tim profesional

kanggo nyedhiyakake layanan profesional

8fa4dd31

Sapa kita

Jiangyin Desay Chemical Trade CO., LTD, Distribusi Grosir saka adesif, lateks putih, polyvinyl alkohol adhesive, pu lim paling laris konsumen market.among konsumen seneng status sing luwih dhuwur, perusahaan karo sawetara pengecer lan agen kanggo netepake long- hubungan stabil istilah kerjasama.Jiangyin desai chemical trade co., LTD.Distribusi adhesives, lateks putih, kertas tabung lim, polyvinyl alkohol lim, bangunan varieties lim lengkap, rega cukup.Jiangyin desai chemical trade co., LTD.Kekuwatan kuwat, kredit, netepi kontrak, njamin kualitas produk, kanthi macem-macem

Saka awal, Jiangyin Desay Chemical Trade CO., LTD ditondoi dening prasetya kanggo mesthekake yen saben customer wis kualitas unggul.Dadi mitra grosir paling penting ing industri lem kimia.

Area layanan

Kita duwe lem merek dhewe, seri lem khusus BOPP, seri lem, seri PE saka lem PVC, seri lem ABS, seri lem anti banyu, seri lem, seri lem banyu basis, lateks putih, produk hardware plastik, utamané dipigunakaké. ing industri dolanan, barang olahraga olahraga, industri sikat sisir, hadiah kluwarga saben dina, industri lampu, percetakan kemasan, produk kertas-plastik, produk elektronik lan lapangan liyane. produk kualitas dhuwur, layanan sampurna, rega cukup, menang pelanggan industri memuji, lan pangenalan unanimous, kanggo posisi produk pasar dhuwur-mburi, paling laris pasar domestik lan manca, kita tulus kanggo ngenteni, welcome pelanggan saka kabeh mlaku gesang kanggo ngunjungi lan rembugan!

bank foto (5)

Sertifikat

Ing ngisor iki sawetara sertifikat kita, kalebu sertifikat transportasi, sertifikat inspeksi produk,
SMDS,SGS, lsp. Yen sampeyan butuh sertifikat produk sing cocog, hubungi kita

Sertifikat (1)
Sertifikat (2)
Sertifikat (3)
Sertifikat (4)
Sertifikat (5)
Sertifikat (6)
Sertifikat (7)
Sertifikat (8)