ee

Busa poliuretan

  • tembok interior

    tembok interior

    Pembentukan produk Sprayed kaku umpluk polyurethane punika banyu-bukti, panas-preserving lan panas-insulating umpluk kawangun dening nyawiji komponen A lan B ing proporsi tartamtu lan ngalami seri reaksi kimia.▲Bahan komponen Bahan komponèn minangka bahan komposit sing kasusun saka poliol (gabungan polieter utawa poliester) lan banyu, katalis, penstabil, tahan api lan aditif liyane, sing umum dikenal minangka bahan putih.▲Bahan komponen B Komponen utama Bc...
  • Pasokan titik poliuretana basis banyu murni poliuretan ireng lan putih isolasi termal agen busa poliuretan AB isolasi termal isolasi swara anti karat agen busa geni R...

    Pasokan titik poliuretan basis banyu murni poliuretan ireng lan putih isolasi termal agen busa poliuretan AB isolasi termal isolasi swara anti karat agen busa geni - tembok njaba lan atap

    Rincian cepet

    Jeneng liya: polyurethane

    MF: busa poliuretan

    EINECS No.: busa poliuretan

    Panggonan Asal: Jiangsu

    Klasifikasi: Adhesive liyane

    Bahan Baku Utama: POLYURETHANE

    Dianggo: Konstruksi, Serat & Garmen, Footwear & Kulit, Packing, Transportasi, Woodworking

    Jeneng merek: Desay

    Nomer Model: DS200

    Tipe: PU busa

    Jeneng Produk: Banyu minangka agen blowing busa semprotan poliuretan

     

  • Loro-komponèn polyurethane lim klompok sudhut lim

    Loro-komponèn polyurethane lim klompok sudhut lim

    Suhu curing: 25 ℃
    nomer item: DS-6281
    Werna: putih-putih/coklat
    Kekuwatan geser: 12MPa (aluminium-aluminium)
    Kondisi curing: suhu kamar
    Wektu pangatusan awal: 20min-40min
    Spesifikasi: 600 ml/pc
    Ketebalan: Shore 60
    Kapadhetan: 1.3-1.4g/cm³
    Ekstrusi: ≥150ml / min
    AB nyawiji viskositas: 260Pa.s
    Urip beting: 24 sasi
    Zat sing efektif: 99%
    Fitur: kacepetan ngobati cepet, viskositas dhuwur, perlindungan lingkungan, anti banyu lan tahan cuaca.

  • Lem lembaran komposit poliuretan rong komponen lem tahan api sarang lebah aluminium
  • Lem Universal / Lem Perekat Umum Super SBS

    Lem Universal / Lem Perekat Umum Super SBS

    Fitur produk:

    1. Material: copolymerized saka macem-macem resins kualitas dhuwur

    2. Penampilan: Cairan kuning cahya.

    3. Cocog kanggo smear tangan, stickiness kuwat, alam stabil.

    4. Aplikasi: digunakake digunakake ing logam lan kain, plastik lan plastik, kaca lan logam, kabeh jinis karet, sheet plastik, kayu, kulit, plush, Yew, hard PVC lan logam, etc.Not cocok kanggo PVC alus, PS umpluk polyethylene lan polypropylene.

  • Lem inti tabung kertas banyu

    Lem inti tabung kertas banyu

    Atribut produk

    Werna cairan kental putih susu

    Bahan utama yaiku alkohol polivinil, kaolin, lsp

    Isi padhet 25% utawa luwih dhuwur

    Konsentrasi 35 ~ 60 s

    PH 6 ~ 7

    Umur simpan > 4 sasi

    Suhu > 0 ℃

    Suhu panyimpenan BBB 0 5 ℃

    Simpen ing papan sing adhem lan peteng, ditutup lan ditutup

  • Lem adesif poliuretan

    Lem adesif poliuretan

    Fitur produk:

    1. Material: Copolymerized saka polyurethane lan isocyanate.

    2. Katon: Cairan kenthel coklat.

    3. Iku cocok kanggo smear manual, stickability kuwat, kinerja unggul, construction trep, foaming sawise solidification, non-leleh lan ora larut, resistance suhu dhuwur lan kurang lan ing.

    4. Aplikasi: digunakake digunakake ing Pabrik lawang geni, lawang keamanan, lawang kluwarga, peralatan cooling ing kabeh jinis piring gabungan lan kabeh jinis Nyegah geni, bahan insulasi termal (wol rock, wol Keramik, wol kaca ultrafine, umpluk polystyrene plastik, etc.) iketan, uga bisa digunakake kanggo ikatan logam lan logam.