. China Polyurethane adhesive pabrik lim lan supplier |DESAY
ee

Lem adesif poliuretan

Lem adesif poliuretan

katrangan singkat:

Fitur produk:

1. Material: Copolymerized saka polyurethane lan isocyanate.

2. Katon: Cairan kenthel coklat.

3. Iku cocok kanggo smear manual, stickability kuwat, kinerja unggul, construction trep, foaming sawise solidification, non-leleh lan ora larut, resistance suhu dhuwur lan kurang lan ing.

4. Aplikasi: digunakake digunakake ing Pabrik lawang geni, lawang keamanan, lawang kluwarga, peralatan cooling ing kabeh jinis piring gabungan lan kabeh jinis Nyegah geni, bahan insulasi termal (wol rock, wol Keramik, wol kaca ultrafine, umpluk polystyrene plastik, etc.) iketan, uga bisa digunakake kanggo ikatan logam lan logam.


  • jinis: PU
  • Spesifikasi:0.125L, 0.5L, 1.3KG, 5KG, 10KG, 25KG
  • Warna njaba:coklat
  • Isi padhet:65%
  • urip beting:12 wulan
  • Detail Produk

    5. Dianggo:

    (1) pretreatment: lumahing adesif wis di resiki.

    (2) ukuran: nggunakake scraper sawtooth kanggo aplikasi lim ing lumahing adesif roto-roto, uga bisa nggunakake mechanical Rolling nutupi, ora bisa nggunakake sikat rerumput (lem viskositas gedhe), brushing jumlah kira-kira 250g/m2, tartamtu miturut kahanan nyata ngontrol jumlah lim.

    (3) komposit: sawise lim bisa adhesive gabungan.

    (4) pasca-perawatan: amarga lim iki minangka adesif foaming, nalika lapisan adhesive wis nambani, lim bisa dilatih menyang bolongan mikro saka adesif, muter peran anchorage, nambah kekuatan iketan, lan kudu teken. sawise nambani.

    Parameter produk:

    Jeneng produk polyurethane foaming adhesive

    Merek kudu cocog

    Tipe PU – 90

    Viskositas (MPa · s) 3000-4000

    Kapasitas sawetara specifications

    PH 6-7

    Werna katon coklat

    Wektu curing 60 menit

    Curing 90%

    Urip beting yaiku 12 wulan

    Busa poliuretan

    Parameter produk

    jeneng produk Polyurethane adhesive Jeneng merek desay
    jinis PU Viskositas(MPA.S) 6000-8000
    Spesifikasi 0,125L0,5L1.3KG5kg10KG25KG Wektu curing 0.5-1h
    Warna njaba coklat urip beting 12 wulan
    Isi padhet 65%    

    图片1

    Spesifikasi kemasan

     

    Fitur

    Nduwe karakteristik kinerja sing unggul, konstruksi sing trep, berbusa sawise ngobati, ora larut lan ora larut, tahan suhu dhuwur lan kurang.

    图片2

     

     

    Lingkup aplikasi

    Pabrik lawang tahan geni, lawang anti-maling, lawang omah, peralatan kadhemen, lan macem-macem bahan insulasi tahan geni lan termal (wol watu, wol keramik, wol kaca ultra-fine, plastik busa polystyrene, lan sapiturute) uga digunakake. kanggo ikatan.Kanggo adhesion logam kanggo logam.

    图片3

     

    instruksi

    1. Prinsip ngruwat: Adesif iki minangka adesif bebas pelarut siji-komponen, sing diobati kanthi kelembapan sing diserap ing udara lan ing permukaan adherend.

    2.Perawatan lumahing saka adherend: mbusak lenga lan bledug ing lumahing adherend.Noda lenga sing berlebihan bisa diresiki nganggo aseton utawa xylene.Yen ora ana noda lenga, ora perlu kanggo ngresiki.Wektu, yen perlu, semprotan kabut banyu cilik ing permukaan karet kanthi sprayer.

    3.Glue nutupi: Gunakake scraper zigzag kanggo roto-roto aplikasi lim ing lumahing adherend.Lem mekanik uga bisa ditrapake, nanging sikat ora dibutuhake (viskositas pelumas gedhe), lan jumlah lapisan kira-kira 150-250g /.Lumahing adherend bisa rada suda, lan kekasaran permukaan bisa rada tambah, yaiku, anggere permukaan loro adherend ketemu lan bisa ngubungi lem kanthi lengkap, jumlah lapisan sing kurang, luwih apik, amarga lim liyane Applied, liyane Kelembapan digunakke ing lumahing adherend diwatesi, kang bakal mengaruhi wektu ngruwat.Yen jumlah lim sing ditrapake dibutuhake, kabut banyu sing cilik bisa disemprot kanthi tepat.

    4.majemuk: bisa dileksanakake

    5.Post-perawatan: Amarga adhesive foaming saka karet iki, nalika lapisan adhesive wis nambani, lim bisa pengeboran mudhun micropores saka adherend, kang muter peran anchoring lan nambah kekuatan iketan.Materi kasebut dipadhetke lan bisa dikendhaleni sawise diobati (tekanan kira-kira 0,5kg-1kg / cm2).

    6.Reresik alat bisa nggunakake pelarut etil asetat.

    图片4

    Cegahan

    1. Gunakake spatula bergerigi kanggo scraper, kayata piring datar.Nanging, yen lem ditrapake banget, ora bakal ana lem ing permukaan lapisan.Yen lem ditrapake kanthi entheng, lem kasebut bakal dadi sampah banget.Scraper zigzag kaya hard, lan lem sing ditinggalake dening untu gergaji uga akeh.

    2, loro lumahing iketan kanggo compounded kudu glued ing sisih siji.

     

     

     

    cara panyimpenan

    Produk iki kudu disimpen ing papan sing adhem lan peteng sajrone panyimpenan.Umume ing gudang njero ruangan, wektu panyimpenan yaiku setaun.Sawise saben nggunakake lim, tong minyak karo keluwihan lim kudu disegel lan disimpen, lan lapisan ndhuwur lim lim bakal ngalangi lan kerak amarga intrusi Kelembapan.Yen ora digunakake kanggo dangu, kudu disegel karo nitrogen.

     

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita