. China Universal Glue / Super SBS All-purpose General Adhesive Glue pabrik lan supplier |DESAY
ee

Lem Universal / Lem Perekat Umum Super SBS

Lem Universal / Lem Perekat Umum Super SBS

katrangan singkat:

Fitur produk:

1. Material: copolymerized saka macem-macem resins kualitas dhuwur

2. Penampilan: Cairan kuning cahya.

3. Cocog kanggo smear tangan, stickiness kuwat, alam stabil.

4. Aplikasi: digunakake digunakake ing logam lan kain, plastik lan plastik, kaca lan logam, kabeh jinis karet, sheet plastik, kayu, kulit, plush, Yew, hard PVC lan logam, etc.Not cocok kanggo PVC alus, PS umpluk polyethylene lan polypropylene.


  • jinis:SBS
  • Spesifikasi:0,125L, 600ML, 15L
  • warna:kuning cahya
  • Isi padhet:≥45%
  • urip beting:12 wulan
  • Detail Produk

    5. Dianggo:

    (1) pretreatment: pisanan ngresiki lumahing iketan.Aduk lim uga.

    (2) ukuran: ukuran ing loro lumahing tempel, lim pangatusan 10 ~ 20 TCTerms.

    (3) ngobati: tempel sawise mencet kanggo sawetara wektu.Pay manungsa waé kanggo ventilasi.

    (4) Sawise njupuk lim, segel ing wektu supaya pangatusan lan kulit, kang bakal mengaruhi nggunakake lim sakteruse.

     

    Jeneng produk universal adhesive

    Model SBS

    Kapasitas sawetara specifications

    Werna njaba yaiku kuning cahya

    Jumlah curing 45% utawa luwih

    Merek kudu cocog

    Viskositas (mPa · s) 5000

    PH 6-7

    Wektu curing luwih saka 2 menit

    Urip beting yaiku 12 wulan

    Parameter produk

     

    jinis:SBS Viskositas:5000(MPA·S
    Spesifikasi:0,125L, 600ML,15L  PH:6-7
    Warna: light yellow Wektu curing:2 min
    Isi padhet: ≥45% urip beting:12 wulan
    Pandhuan liyane: disegel, disimpen ing papan sing adhem, berventilasi, garing, adoh saka sumber panas

     

    Spesifikasi

     

    0,125L, 600ML, 15L

     

    Fitur

    Adhesi awal lan pungkasan sing kuat (kepadhetan dhuwur jembatan sutra koloid sajrone konstruksi kanggo njamin viskositas akhir sing dhuwur lan entheng)

    Daya tahan sing apik (nggunakake dering karet sing luwih kuat kanggo njamin umur layanan luwih dawa)

     

    Lingkup aplikasi:

    Utamane digunakake ing ikatan logam lan kain, plastik lan plastik, kaca lan logam, macem-macem karet, lembaran plastik, kayu, kulit, mewah, gabus, PVC kaku lan logam.Ora cocok kanggo PVC fleksibel, busa PS, poliethelin.

    Conto umum: dekorasi omah, bahan dekorasi alus, spons insulasi, panel aluminium-plastik, paku insulasi, segel karet, kulit, kothak kemasan, lsp.

    Cegahan:

    1. Mangga nyampur lim roto-roto sadurunge digunakake;

    2. Mangga segel tutup sawise nggunakake;

    3. Mesthekake yen ruang kerja uga ventilasi lan asor udara relatif kurang saka 80%;

    4. Suhu konstruksi sing cocog yaiku 20-30%.Yen lingkungan ngluwihi jangkoan sing ditrapake, goleki saran teknis.Sing luwih dhuwur asor udhara relatif, sing luwih murah suhu lan maneh wektu nunggu;

    5. Kuthah lim nganggo kain katun lan bensin;

    6, kudu diselehake saka tekan bocah;

    7. Panyimpenan lan transportasi kudu luwih dhuwur tinimbang 5, yen ana lem beku sampeyan bisa alon-alon anget menyang suhu konstruksi normal, lan suhu konstan kanggo 24 jam, bisa diudhek kanthi lengkap;

    Endapan putih ing prodhuk kasebut minangka oksida logam, sing nduweni peran stabil ing produk kasebut lan ora mengaruhi kelenturan lem kasebut.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita