. Pabrik tembok ing China lan pemasok |DESAY
ee

tembok interior

tembok interior

katrangan singkat:


Detail Produk

Pembentukan produk

Polyurethane umpluk kaku sing disemprot minangka busa tahan banyu, tahan panas lan insulasi panas sing dibentuk kanthi nyampur komponen A lan B kanthi proporsi tartamtu lan ngalami reaksi kimia.

▲Bahan komponen

Bahan komponen A minangka bahan komposit sing kasusun saka poliol (gabungan polieter utawa poliester) lan banyu, katalis, penstabil, tahan api lan aditif liyane, sing umum dikenal minangka bahan putih.

▲B bahan komponen

Komponen utama bahan B-komponen yaiku isosianat, yaiku cairan coklat, sing umum dikenal minangka bahan ireng.

jkpro
gdo
pprd
cancanneed
canshu

Full banyu B1 kelas nyemprotake polyurethane kaku (PU) sistem insulasi panyimpenan kadhemen

Semprotan poliuretan busa kaku adhedhasar isosianat (bahan Ireng vulgar) lan poliol (umume dikenal minangka bahan putih dicampur karo katalis, modifiers, agen anti-tuwa. Retardan api nitrogen fosfor (riset lan dewelopment independen), banyu (riset lan pangembangan independen) lan aditif liyane. (umume dikenal minangka bahan putih). Campuran seragam. uyuh tekanan dhuwur, lan on-sitefoaming mbentuk jinis anyar saka dhuwur-molekul dhuwur-molekul jampel polimerthermal lan materi anti banyu. iku nduweni kinerja insulasi termal apik lan kinerja anti banyu apik. Kinerja insulasi termal luwih apik tinimbang umpluk kaku biasa, iku non-fluorine, non-beracun lan bebas polusi nyata B1 polyurethane busa kaku.

VYYV

Polyurethane sandwich panel (PUR) sistem insulasi cold storage

gih
dwod

Semprotan sistem roofing polyurethane terpadu kanggo hemat energi, pengawetan panas lan waterproofing

Panel sandwich poliuretan (PUR) nggunakake panel foampolyurethane kaku (utawa poliuretan sing dimodifikasi) minangka bahan insulasi termal., Rating geni luwih pinunjul., lan orane katrangan saka aplikasi luwih akeh.

wbd

Insulasi gendheng datar ing bangunan anyar lan sing wis ana minangka salah sawijining area aplikasi utama busa rigidpolyurethane sing disemprot.

Praktek wis mbuktekake manawa nyemprotake busa poliuretan sing kaku kanggo panas atap bisa ngirit 80% wektu lan 50% biaya investasi dibandhingake karo metode insulasi panas konvensional. tembok parapet, uyuh bisa nduweni digawa metu.Spraying kaku umpluk polyurethane bisa nambani cepet lan bisa lumaku ing sawise rong puluh menit.Sampeyan bisa milih kanggo langsung aplikasi lapisan protèktif film tipis sing bisa nolak sinar ultraviolet ing lumahing umpluk semprotan.

Semprotan poliuretan busa kaku bisa disemprot kanthi gampang lan cepet ing permukaan atap sing garing lan tanpa bledug.

ggb

Semprotan polyurethane tembok njaba hemat energi, pengawetan panas lan sistem waterproofintegrated

Kauntungan saka nyemprotake poliuretan busa kaku kanggo insulasi tembok njaba:

1.Good kinerja pengawetan panas lan konduktivitas termal kurang

2. stabilitas dimensi dhuwur, ora mlengkung, ora warping, ora deformasi

3. Umur layanan sing dawa (umur layanan sing padha karo bangunan sing bisa digunakake) 4. Konstruksi sing trep, panggunaan sing amba lan wektu konstruksi sing cendhak

5. Kekuatan ikatan sing kuat, ikatan integral, ora ana rongga, ora retak lan ora rontok

6. Kinerja anti banyu sing apik, struktur sel tertutup sakabèhé

7.Non-fluorine, non-beracun lan non-polusi

8. Kinerja tahan api sing unggul, bahan bahan B1 nyata

servo

Dry-hanging curtain wall sistem insulasi eksternal hemat energi

Sistem insulasi termal eksternal ing mburi tembok langsir utawa sistem insulasi termal eksternal garing saka tembok tirai bisa digunakake kanggo renovasi bangunan anyar lan bangunan sing wis ana.Lapisan permukaan logam utawa watu saka sistem tembok langsir garing bisa nglindhungi komponen njaba tembok saka cuaca, lan bisa digunakake minangka fasad bangunan dekoratif kanggo menehi perancang luwih akeh pilihan.

Pisanan ndandani bagean sing dipasang ing sistem tembok langsir menyang tembok, banjur nyemprotake poliuretan busa kaku ing tembok lan bagean sing dipasang.Miturut jinis tembok langsir gantung garing, keel vertikal utawa alur aluminurguide bisa dipasang kanggo ndandani lan nginstal tembok langsir.Tansah lapisan ventilasi 2-4cm ing antarane tembok gorden lan lapisan insulasi busa kanggo njaga wilayah garing lan bebas saka kelembapan.Busa poliuretan nduweni fungsi insulasi termal lan anti banyu sing unik, lan uga bisa nyegah bocor tembok njaba.

ggdda
cmdaaa

Full banyu B1 kelas nyemprotake polyurethane kaku (PU) sistem insulasi panyimpenan kadhemen

Bahan polyurethane busa kaku sing disemprotake bobote entheng lan ora ana pengaruh ing struktur bangunan asli. syarat kanggo lumahing semprotan, proses construction bertahap, kacepetan cepet, lan nggunakake bangunan ora kena pengaruh.Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo nggunakake fungsi integrasi insulasi anti banyu lan termal saka poliuretan busa kaku sing disemprot kanggo nggawe transformasi insulasi anti banyu lan termal ing atap bangunan struktur baja.

sksdkasda

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita