. China Spot sumber polyurethane basis banyu murni polyurethane ireng-putih isolasi termal foaming agen polyurethane AB insulasi termal jampel swara anti-korosi geni agen foaming - tembok njaba lan pabrik gendheng lan supplier |DESAY
ee

Pasokan titik poliuretan basis banyu murni poliuretan ireng lan putih isolasi termal agen busa poliuretan AB isolasi termal isolasi swara anti karat agen busa geni - tembok njaba lan atap

Pasokan titik poliuretan basis banyu murni poliuretan ireng lan putih isolasi termal agen busa poliuretan AB isolasi termal isolasi swara anti karat agen busa geni - tembok njaba lan atap

katrangan singkat:

Rincian cepet

Jeneng liya: polyurethane

MF: busa poliuretan

EINECS No.: busa poliuretan

Panggonan Asal: Jiangsu

Klasifikasi: Adhesive liyane

Bahan Baku Utama: POLYURETHANE

Dianggo: Konstruksi, Serat & Garmen, Footwear & Kulit, Packing, Transportasi, Woodworking

Jeneng merek: Desay

Nomer Model: DS200

Tipe: PU busa

Jeneng Produk: Banyu minangka agen blowing busa semprotan poliuretan

 


Detail Produk

Aplikasi: PU busa

Tipe produk: sel tutup

Stabilitas panyimpenan: 12 wulan

Rasio campuran: 1: 1

Volume busa: 0.4-0.5M3

Rasio sel cedhak:> 95%

 

Nilai R: 5

Konduktivitas termal: 0,025 W/(mk)

Resistance suhu: -50 ~ 150 ℃

Kekuwatan tekan: ≥150kpa

Kinerja tahan geni: B1

rincian00
rincian02
rincian03
rincian04
rincian05
rincian06
rincian09

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita