. China S168 Silicone Sealant Konstruksi Adhesive tahan Cuaca Segel tahan cuaca kanggo tembok njaba, atap, lawang lan jendhela pabrik lan supplier |DESAY
ee

S168 Silicone Sealant Konstruksi Adhesive tahan cuaca Segel tahan cuaca kanggo tembok njaba, atap, lawang lan jendhela

S168 Silicone Sealant Konstruksi Adhesive tahan cuaca Segel tahan cuaca kanggo tembok njaba, atap, lawang lan jendhela

katrangan singkat:

Sealant silikon S168 yaiku curing uap banyu siji-komponen, modulus medium, tahan cuaca sing apik
Utamane digunakake kanggo tujuan sealing elastis umum, cocok kanggo sealing anti banyu bangunan industri lan umum


Detail Produk

Indeks Teknis S168
Lem (dites ing 23 ° C, 50% RH)

Gravitasi spesifik: 1,4 ~ 1,5 g / cc diukur ing 23 ℃
Tingkat ekstrusi: 280ml / min GB / T13477.3
Wektu pangatusan lumahing (cara tutul driji): 20min min GB / T13477.5
Kacepetan curing: Kira-kira 2mm 23 ℃ x50% RH, awal 24h
Sawise ngobati (curing ing 23 ℃, 50% RH kanggo 28 dina)
Kekuwatan Tarik: > 1.0MPa GB / T13477.8
Modulus tarik: 0.5MPa GB / T13477.8
Elongation ing break: About 150% GB / T13477.8
Tingkat pemulihan elastis: > 95% GB / T13477.17
Kekerasan (Shore A): Kira-kira 45A GB / T531.1
Suhu operasi: -65 ~ 150 ℃

aplikasi khas:
1. Weatherproof sealing bangunan njaba tembok, gendheng, lawang lan jendhela.
2. Sealing tambahan saka gabungan antarane reservoir ruangan lan tank.
3. Sealing saluran HVAC njero ruangan.

Tip konstruksi:
1. Copot kabeh putty, teyeng lan banyu saka wilayah glued.
2. Pilih bahan bantal sing cocok kanggo ngisi jahitan miturut spesifikasi desain jahitan.
3. Supaya lim warata lan ayu, masking kertas bisa ditempelake loro-lorone saka lapisan kanggo pangayoman,
lan lumahing kudu dipotong lan dikupas sadurunge lim dikupas.

Pancegahan kanggo nggunakake:
1. Amarga bedane bahan lan lingkungan konstruksi sing beda, dianjurake kanggo nindakake tes adhesi ing lingkungan konstruksi lan landasan kanggo njamin tujuan ikatan tartamtu.
2. Ing kahanan aplikasi nemen, kayata suhu dhuwur, asor dhuwur, pH dhuwur, kecemplung long-term ing lenga utawa banyu, etc., Applicability kudu dites sadurunge aplikasi.
3. Nglamar lim ing suhu kurang ngisor 5 ° C utawa suhu lumahing materi ngluwihi 50 ° C bakal mengaruhi adhesion final, lan nerusake karo ati-ati.
4. S168 digunakake kanthi ati-ati ing kahanan ing ngisor iki:
● Kabeh lumahing materi sing bisa ooze grease, plasticizers utawa solvents.
● Perubahan warna utawa korosi bisa kedadeyan ing permukaan logam tembaga.
Tips Safety: Mangga waca informasi safety produk sing cocog ing MSDS produk sadurunge nggunakake.Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi Qingdao Lida Chemical Co., Ltd. utawa entuk saka distributor agen.
Kemasan: 300ml / tabung plastik 590ml / dhukungan lembut
Werna: ireng / putih / abu-abu telung warna konvensional, warna khusus sing disesuaikan.
Panyimpenan: Adesif sing ora diresiki sensitif marang suhu dhuwur lan lingkungan kelembapan sing dhuwur, mangga simpen ing papan sing garing lan adhem.Periode panyimpenan miturut kemasan asli yaiku 12 wulan.

penting:
Kabeh informasi teknis produk ing ndhuwur, kalebu katrangan ing kemasan produk,
informasi sing disaranake lan pernyataan liyane adhedhasar tes laboratorium lan kesimpulan.
Kita yakin manawa pernyataan kasebut bener lan dipercaya, nanging kita ora bener babagan akurasi data kasebut.
Integritas dijamin ing wangun apa wae.Amarga beda ing lingkungan aplikasi lan cara aplikasi sing beda,
pangguna kudu nggawe pra-tes miturut cara aplikasi dhewe lan kondisi aplikasi kanggo mesthekake yen produk
cocok kanggo panggunaan tartamtu.Kajaba iku, kita ora nggawe perwakilan, pitunjuk utawa njamin babagan panggunaan tartamtu lan
panggunaan komersial saka produk.Sembarang dodolan produk iki kudu ditindakake miturut syarat-syarat penjualan LEDAR,
kajaba LEDAR mbuktekake yen wis nggawe kesalahan gedhe utawa penipuan, LEDAR ora bakal tanggung jawab kanggo informasi ing ndhuwur utawa
saran lisan liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita