. Pabrik permen karet cyamoposis China lan pemasok |DESAY
ee

gum siamosis

gum siamosis

katrangan singkat:

Guar gum bubuk
JK-901 minangka guar eter sing diowahi, khusus digunakake kanggo dolanan (mucus anak) utawa gel pembersih bledug kanthi sifat khusus;JK901 minangka produk self-crosslinking.Cocog kanggo produk DIY.
Bahan alami lan aman
Siap diformulasikan tanpa nambah bahan kimia liyane kanggo mbentuk gel.
Boron kurang saka 1000ppm ing JK901POWDER.
Tambah bubuk JK901 menyang banyu (1:10), goyangake utawa aduk nganti 30-50 detik, ngenteni 10-15 menit, gel sing ora lengket, elastis, bisa dimainake bisa dibentuk.
Gel sing elastis lan apik banget cocog kanggo lendhut bocah utawa gel pembersih bledug.

Produk iki minangka bubuk kuning, sing diduweni kanthi modifikasi kimia bubuk guar gum lan nduweni sifat sing apik banget.Dibandhingake karo wêdakakêna kolagen guar, prakara lan residu sing ora larut banyu dikurangi sacara signifikan.Bisa digunakake minangka aditif fraktur basis banyu lan aditif lendhut, sing bisa nyuda polusi kanthi efektif, kanthi resistensi suhu dhuwur sing apik lan stabilitas sing kuat.Cocog kanggo eksplorasi petroleum lan pertambangan, kosmetik, obat-obatan, pembuatan kertas, tekstil, blasting lan lapangan liyane.


Detail Produk

asdsada (1) asdsada (1) asdsada (2) asdsada (3) asdsada (4) asdsada (5) asdsada (6) asdsada (7) asdsada (8) asdsada (9)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita