ee

Produk

  • tembok interior

    tembok interior

    Pembentukan produk Sprayed kaku umpluk polyurethane punika banyu-bukti, panas-preserving lan panas-insulating umpluk kawangun dening nyawiji komponen A lan B ing proporsi tartamtu lan ngalami seri reaksi kimia.▲Bahan komponen Bahan komponèn minangka bahan komposit sing kasusun saka poliol (gabungan polieter utawa poliester) lan banyu, katalis, penstabil, tahan api lan aditif liyane, sing umum dikenal minangka bahan putih.▲Bahan komponen B Komponen utama Bc...
  • Pabrik Slime Lem Putih Lem Sekolah 1 Galon_y

    Pabrik Slime Lem Putih Lem Sekolah 1 Galon_y

    Rincian Cepet No CAS:9002-89-5 Jeneng Liyane: Slime Glue MF:[C2H4O]n EINECS No.:209-183-3 Panggonan Asal:Jiangsu, China Klasifikasi:Adhesive Liyane Bahan Baku Utama:polivinil alkohol Dianggo: Serat & Garmen, Footwear & Kulit, Packing, Transportasi, Woodworking, Jeneng Brand Liyane: Desay Nomer Model: A20 Tipe: Lem Cairan Penampilan: 0.5kg sekolah lem bening bisa usd nggawe slime Isi padhet: 15% Umur simpan: 12 Wulan Banyu adhedhasar: Ya Sampel: Kasedhiya Rincian Kemasan: 1kg, 3.78L, 5kg,...
  • Slime Nggawe Pva Clear Glue
  • Pasokan titik poliuretana basis banyu murni poliuretan ireng lan putih isolasi termal agen busa poliuretan AB isolasi termal isolasi swara anti karat agen busa geni R...

    Pasokan titik poliuretan basis banyu murni poliuretan ireng lan putih isolasi termal agen busa poliuretan AB isolasi termal isolasi swara anti karat agen busa geni - tembok njaba lan atap

    Rincian cepet

    Jeneng liya: polyurethane

    MF: busa poliuretan

    EINECS No.: busa poliuretan

    Panggonan Asal: Jiangsu

    Klasifikasi: Adhesive liyane

    Bahan Baku Utama: POLYURETHANE

    Dianggo: Konstruksi, Serat & Garmen, Footwear & Kulit, Packing, Transportasi, Woodworking

    Jeneng merek: Desay

    Nomer Model: DS200

    Tipe: PU busa

    Jeneng Produk: Banyu minangka agen blowing busa semprotan poliuretan

     

  • 24 warna pigmen kanggo sabun

    24 warna pigmen kanggo sabun

    Jeneng Liyane: cat werna
    Panggonan Asal: China
    Jeneng merek: desay
    Nomer Model: ds24
    Gaya: Pigmen Anorganik
    Nama produk: pigmen sabun
    kapasitas: 10 ml
    Pilih warna: 24
    Aplikasi: sabun, dekorasi kerajinan, nail art, perhiasan, garmen
    Bahan: resin
    uase: banyu / lenga

  • Pigmen bubuk mika

    Pigmen bubuk mika

    Jeneng Liyane: cat werna
    Panggonan Asal: China
    Dianggo: Pigmen Kosmetik, pigmen karya tangan
    Jeneng merek: desay
    Nomer Model: bubuk mutiara
    Tipe: Chromium
    Gaya: Pigmen Organik
    Nama produk: pigmen bubuk mika
    kapasitas: 120 ml
    Pilih warna: 24
    Aplikasi: dekorasi kerajinan, nail art, perhiasan, garmen
    fitness: 800-1000
    Packing: 12 botol saben kothak
    paket tas: tas plastik

  • perekat watu

    perekat watu

    Rasio lem: 2:1/3:1/5:1/5:2
    Bahan: Polyurethane/Epoxy
    Viskositas: Komponen ≥5000mps
    Komponen B ≥200mps
    Wektu pangatusan / H: lumahing garing ≤5h kanthi nambani 24H
    Sifat mekanik: kekuatan ikatan tarik 7D/mpa ≥5.0
    Kekuwatan impact kj/㎡ ≥80
    Kekerasan: Shore D 80
    AB hue: cedhak karo werna <5
    Ketahanan kimia: 15% NaOH coating finish, ora blistering, ora coating finish, ora blistering, ora peeling
    Tingkat penyusutan: babagan 1% ~ 2%
    Perlindhungan lingkungan: non-polusi, ora beracun, ora mbebayani, reaksi polimerisasi, ora molah malih
    Kemasan: 20kg, 25kg, 50kg, 200kg, 1000kg
    Model: DS-728A728B
    Nama Produk: Adhesive Stone Adhesive
    Jeneng merek: Desai Deisay
    Panyimpenan: Simpen ing papan sing adhem, berventilasi lan garing
    Aplikasi: aditif lem kanggo lem seri watu warna
    Bahan aktif: ≥
    Jumlah referensi: rasio watu lem (1:30 ~ 35)
    Urip beting: 12 sasi

  • gum siamosis

    gum siamosis

    Guar gum bubuk
    JK-901 minangka guar eter sing diowahi, khusus digunakake kanggo dolanan (mucus anak) utawa gel pembersih bledug kanthi sifat khusus;JK901 minangka produk self-crosslinking.Cocog kanggo produk DIY.
    Bahan alami lan aman
    Siap diformulasikan tanpa nambah bahan kimia liyane kanggo mbentuk gel.
    Boron kurang saka 1000ppm ing JK901POWDER.
    Tambah bubuk JK901 menyang banyu (1:10), goyangake utawa aduk nganti 30-50 detik, ngenteni 10-15 menit, gel sing ora lengket, elastis, bisa dimainake bisa dibentuk.
    Gel sing elastis lan apik banget cocog kanggo lendhut bocah utawa gel pembersih bledug.

    Produk iki minangka bubuk kuning, sing diduweni kanthi modifikasi kimia bubuk guar gum lan nduweni sifat sing apik banget.Dibandhingake karo wêdakakêna kolagen guar, prakara lan residu sing ora larut banyu dikurangi sacara signifikan.Bisa digunakake minangka aditif fraktur basis banyu lan aditif lendhut, sing bisa nyuda polusi kanthi efektif, kanthi resistensi suhu dhuwur sing apik lan stabilitas sing kuat.Cocog kanggo eksplorasi petroleum lan pertambangan, kosmetik, obat-obatan, pembuatan kertas, tekstil, blasting lan lapangan liyane.

  • Busa Polyurethane

    Busa Polyurethane

    Rincian cepet
    Nomer CAS: 9009-54-5
    Jeneng Liyane: Polyurethane Foam
    MF:C3H8N2O
    EINECS No.: 210-898-8
    Panggonan Asal: Jiangsu, China
    Klasifikasi: Adhesive liyane
    Bahan Baku Utama: POLYURETHANE
    Dianggo: Konstruksi, Woodworking, kayu/logam/plastik busa dll
    Jeneng merek: Desay
    Nomer Model: PU50
    Tipe: Cairan
    Jeneng produk: Busa poliuretan siji-komponen
    Katon:: Cairan coklat peteng
    Isi padhet: 55±5% (bisa diatur)
    Wektu conjunctival garing lumahing: 5-20min
    Dingin mencet wektu curing: 2.5-5h
    Wektu ngobati panas: 20-30 menit
    Tingkat busa: ≤100% (bisa diatur)
    Resistance suhu: -180 ℃ -220 ℃
    Urip beting: 12 sasi

  • Emulsi VAE

    Emulsi VAE

    Rincian cepet
    Nomer CAS: 7085-85-0
    Jeneng Liyane: VAE emulsion
    MF: Campuran
    Panggonan Asal: China
    Klasifikasi: Adhesive liyane
    Bahan Baku Utama: Vinyl asetat & Etilena
    Dianggo: Woodworking
    Nomer Model: I
    Tipe: VAE
    Penampilan: Cairan Putih Susu
    Aplikasi 1: Splicing
    Aplikasi 2: sendi driji
    Aplikasi3: kayu laminated ing industri kayu
    Aplikasi4: Nggawe kothak, karton lsp.
    Aplikasi5: Adhesion saka busa / kain nilon
    Aplikasi6: Adhesi kaca ngarep lan kaca pinggir buku papan lan buku hardcover
    Aplikasi7: Perawatan permukaan kertas
    Packing: 50KG/Barel
    Urip beting: 12 Wulan

  • label polyurethane

    label polyurethane

    Rincian cepet
    Nomer CAS: 9009-54-5
    Jeneng liya: resin epoksi pu
    Panggonan Asal: China
    Klasifikasi: Adhesive Komponen Ganda
    Bahan Baku Utama: POLYURETHANE
    Dianggo: karya tangan logam
    Jeneng merek: Desay
    Nomer Model: D501-A/D501-B
    Tipe: adhesive komponen ganda
    Jeneng produk: resin epoksi pu
    Werna tampilan: Cairan transparan tanpa warna
    Kapadhetan 25 ℃ g / cm: 1,15 ± 0,05
    Viskositas ing 40 ° C: 200±100cps
    Periode panyimpenan: disegel nganti 6 sasi
    Rasio campuran: 1: 1/3: 1
    Suhu normal wektu curing: 2 ~ 6 jam
    Kisaran suhu aplikasi: -40 ℃ ~ 80 ℃
    Rintangan volume ohm-cm: 1.6 * 1016

  • Adhesive panutup film

    Adhesive panutup film

    Rincian cepet
    Nomer CAS: 9003-20-7
    Jeneng liya: lem lapisan membran
    MF:9003-20-7
    viskositas:> 100 m Pa.s
    Nilai PH: 5-7
    Panggonan Asal: China
    Klasifikasi: Adhesive liyane
    Bahan Baku Utama: Liyane
    Dianggo: Packing
    Jeneng merek: Desay
    Tipe: Cairan ketan putih
    jeneng produk: lem laminasi
    werna: putih transparan
    Aplikasi: digunakake ing film lan kertas
    mesin digawe panas: ora
    Paket: 1kg, 5kg, 25kg
    Urip beting: 8 wulan