. Pabrik China Slime White Glue School Glue 1 Gallon_y pabrik lan supplier |DESAY
ee

Pabrik Slime Lem Putih Lem Sekolah 1 Galon_y

Pabrik Slime Lem Putih Lem Sekolah 1 Galon_y

katrangan singkat:


Detail Produk

Rincian cepet
Nomer CAS: 9002-89-5
Jeneng Liyane: Slime Glue
MF:[C2H4O]n
EINECS No.:209-183-3
Panggonan Asal: Jiangsu, China
Klasifikasi: Adhesive liyane
Bahan Baku Utama: polivinil alkohol
Dianggo: Serat & Garmen, Footwear & Kulit, Packing, Transportasi, Woodworking, Liyane
Jeneng merek: Desay
Nomer Model: A20
Tipe: Lem Cairan
Penampilan: 0.5kg sekolah lim bening bisa usd nggawe slime
Isi padhet: 15%
Urip beting: 12 Wulan
Banyu adhedhasar: Ya
Sampel: Kasedhiya
Detail Kemasan: 1kg, 3.78L, 5kg, 10kg, 25kg, 50kg

详情-01
详情-02
详情-03
详情-04
详情-05
详情-09
详情-10
详情-11

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita