. China diy resin epoxy kanggo seni resin epoxy cetha kanggo diy kerajinan perhiasan non beracun pabrik resin epoxy lan supplier |DESAY
ee

resin epoksi diy kanggo seni resin epoksi bening kanggo perhiasan kerajinan diy non-beracun resin epoksi

resin epoksi diy kanggo seni resin epoksi bening kanggo perhiasan kerajinan diy non-beracun resin epoksi

katrangan singkat:

Cara panggunaan

1.Mbukak timbangan, sijine ing measruing cup lan mbusak iku

2. Lebokake lem A dhisik, banjur lem B, proporsi 1.25:1

3. Aduk rata nganti transparan lan seragam tanpa digambar

4.Lem campuran isih kanggo sawetara menit.nalika gelembung ilang pour menyang alat grinding

5. Gunakake toothpick kanggo nempel werna sethitik kanggo lim nempel jamur, lan nglakoake ie rada kanggo efek tinta sing dipengini

6. Utawa tuangake toner poeder menyang gutta percha sing wis disiapake, aduk rata banjur tuangake ing cetakan.

7. Bisa demoulded sawise adesif rampung solidified, biasane njupuk 24h ing suhu kamar

8. Sawise demoulding, polish rada, produk rampung bakal luwih ayu


Detail Produk

Nomer CAS:

61788-97-4

Jeneng Liyane:

diy nyelehake lem

Panggonan Asal:

Cina

Klasifikasi:

Dobel Komponen Adhesives

Bahan Baku Utama:

resin epoksi

Dianggo:

Woodworking, diy

Nomer Model:

OS-806AB

Tipe:

lem diy

jeneng produk:

Resin Epoxy KabTetes kristal saka AB Glue

warna:

transparan

proporsi volume:

1:1

proporsi bobot:

1.25:1

wektu curing:

24h

wektu rak:

nem sasi

Ukuran Paket:

110 * 60 * 175 mm

Bobot:

1 kilo

 

Tujuan Coating

Resin epoksi nduweni proporsi gedhe ing aplikasi lapisan, bisa digawe dadi macem-macem karakteristik sing beda-beda, macem-macem kegunaan.

1. Good resistance kimia, utamané resistance alkali.

2. Film kasebut nduweni adhesi sing kuat, utamane kanggo logam.

3. Wis resistance panas apik lan jampel electrical.

4. Film kasebut nduweni penylametan warna sing apik.

Adhesive USES

Resin epoxy saliyane polyolefin lan ikatan plastik non-polar liyane ora apik, kanggo macem-macem bahan logam kayata aluminium, wesi, tembaga; Bahan non-logam kayata kaca, kayu, beton, lan liya-liyane uga plastik thermosetting. kayata fenolik, amino, poliester ora jenuh lan liya-liyane duwe sifat ikatan sing apik banget, mula dikenal minangka adesif serbaguna. Adesif epoksi minangka jinis adesif struktural sing penting.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita