. China Transparent pabrik lim anti banyu lan supplier |DESAY
ee

Lem anti banyu transparan

Lem anti banyu transparan

katrangan singkat:

Fitur produk

Transparan tanpa warna

Film apik

Korupsi tahan panas

Permeabilitas apik

resistance UV kanggo asam lan alkali


  • Penampilan:tempel putih utawa transparan
  • Kandungan padat (%):35 lemah 1
  • Viskositas (Cps / 25 ° C):6000-8000
  • Tg (°C): 8
  • Wektu pangatusan (h):dryness lumahing ≤4, dryness ngalangi ≤12
  • Kekuatan ikatan (Mpa):≥ 1.0
  • Detail Produk

    Adesif anti banyu transparan yaiku emulsi anti banyu tembok njaba polimer sing ora ana warna lan transparan sing adhedhasar emulsi kopolimerisasi khusus, lan disaring saka macem-macem alat bantu sing diimpor lan monomer khusus. Koloid bisa mbentuk lapisan film transparan kaya kaca sawise diobati. , ora mengaruhi efek hiasan asli, transparan dhuwur, anti banyu, Kelembapan-bukti efek banget becik, lan adhesion kuwat, ora bledug, tightness banyu dhuwur, construction trep.

     

    1. Ora ana warna lan transparan, ora bakal numpes efek dekoratif saka tembok hiasan asli sawise lapisan

    2. Tahan panas, tahan polusi, tahan UV, tahan asam lan alkali, adaptasi dhuwur kanggo iklim

    3. Film kasebut nduweni sifat pembentuk film sing apik, lembut, kateguhan, lan bisa nolak gravitasi sing diasilake dening retak mikro ing dasar

    4. Kanthi banyu minangka medium dispersing, construction kadhemen, operasi prasaja, construction trep, bisa langsung nyemprotake, scraping sikat ing tembok

     

    Range saka aplikasi

    1. Iku cocok kanggo anti banyu lan rembesan Nyegah saka keramik dekoratif kothak, Mozaik, marmer, kaca tembok sandiworo, reservoir, pawon lan jedhing, plastik, lan produk FRP, etc

    2. Diposaken anti banyu saka bocor tembok njaba saka macem-macem bangunan

    3. Perawatan anti banyu ing antarmuka saka macem-macem bahan finishing

    4. Waterproof, Kelembapan-bukti lan seepage-bukti ing lumahing macem-macem internal lan eksternal tembok soyo tambah bahan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita