. China Super nglukis polyvinyl alkohol kertas lim transparan nglukis lim karton corrugated nirkabel naleni lim 500ml pabrik lan supplier |DESAY
ee

Lem kertas polivinil alkohol super tebal transparan lem tebal karton bergelombang lem pengikat nirkabel 500 ml

Lem kertas polivinil alkohol super tebal transparan lem tebal karton bergelombang lem pengikat nirkabel 500 ml

katrangan singkat:

1.Kuwat adhesive pasukan: kuwat pasukan adhesive dhisikan, transparent sawise solidification

2. Gampang kanggo nggunakake: sawise aduk roto-roto, sikat langsung ing materi caket

3.Banyu telat: larut ing banyu, gampang kanggo ngresiki

4.Paper nggunakake: ora lumahing perawatan saka kertas iketan biasa


Detail Produk

Cara panggunaan

Pretreatment: pisanan ngresiki lumahing adesif karo gauze utawa sikat kanggo mbusak noda lenga.

Konstruksi: roller utawa sikat kudu tetep resik sadurunge digunakake, sawise nggunakake bisa di resiki karo banyu resik.Jumlah lem kain 100-200g/m2

Curing: perlu kanggo Paint siji sisih, Panggonan tempel karo meksa bobot abot, umume rong menit sawise viskositas dhisikan, ngruwat sawise 30 menit

 

rincian produk

  1. katon:Cairan kenthel transparan, cocok kanggo aplikasi tangan
  2. Adhesi:Viskositas kuwat lan properti stabil

Lingkup aplikasi

Iku cocok kanggo naleni kertas umum kayata kertas kraft, kertas A4, karton corrugated, Papan honeycomb lan tas kertas kraft.Crayon Labeling lan nggunakake mesin Labeling otomatis; Sampeyan uga bisa diencerke karo banyu.

 

ITEM NO PVA-10
Viskositas 30000±1000
Wektu ngobati 30 min
Isi padhet 10%
Nilai PH 6-7
KEMAMPUAN SUPPLIER 12 wulan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita