. China Carton mesin sealant lim pabrik lan supplier |DESAY
ee

Lem sealant mesin karton

Lem sealant mesin karton

katrangan singkat:

Fitur produk:

1. Material: copolymerized saka macem-macem resins kualitas dhuwur

2 katon: Cairan kenthel putih susu

3. Cocog kanggo mesin nempel kothak, adhesion kuwat, pangatusan cepet, sifat stabil, cocok kanggo lumahing adesif siji-sisih werna printing kertas laminated.

4. Aplikasi: Digunakake ing kertas kertu emas, kertas cetak warna, kertas khusus, BOPP, bahan kaca PVC lan kothak kemasan kertas-plastik laminasi siji-sisi liyane, kothak hadiah, kothak anggur, tas tangan, lsp. Adhesion, sealing pinggiran sealing .


  • jinis:SEAL-H
  • Spesifikasi:0,5L, 0,68L, 1L, 1,3L, 5KG, 10KG, 25KG
  • Warna njaba:susu
  • Isi padhet:50-55%
  • urip beting:12 wulan
  • Detail Produk

    5. Dianggo:

    (1) pretreatment: lem aduk rata

    (2) ukuran: lem ditambahake menyang panggonan panyimpenan lim sing cocog, lan mesin bisa diwiwiti

    (3) ngobati: karton / karton saka mesin sawise bundling utawa dibandhingke ngadeg maneh, supaya lim kanthi solidified

    (4) kanggo nyegah fenomena bouncing mati.

     

    Jeneng produk: lim sealing khusus kanggo mesin nempel kothak

    Tipe SEAL - H

    Kapasitas sawetara specifications

    Werna njaba putih susu

    Curing 50-55%

    Merek kudu cocog

    Viskositas (MPa · s) 22000±2000

    PH 6-7

    Wektu curing 5-10 menit

    Urip beting yaiku 12 wulan

    Parameter produk

     

    jeneng produk Sealant mesin karton  Jeneng merek desay
    jinis SEAL-H Viskositas(MPS.S) 18000±2000
    Spesifikasi 0,5L0,68L1L1.3L5kg10KG25KG PH 6-7
    Warna njaba susu Wektu curing 10-30 min
    Isi padhet 50-55% urip beting 12 wulan

     

    Spesifikasi kemasan

    图片1

     

     

    Fitur

     

    1, viskositas kuwat lan sifat stabil

    2Lem dadi transparan sawise solidifikasi

    图片2

    图片3

     

    Lingkup aplikasi

    Cocog kanggo karton emas, kertas cetak warna lan kertas dilapisi siji-sisi liyane lan kothak kemasan plastik, kothak hadiah, sealing, sealing pinggiran.

    instruksi

    Bisa langsung dicet ing mesin tanpa nambah banyu lan thinning.Nglakoake kanthi becik sadurunge digunakake.Dadi manawa kanggo njaga lim ing negara udan.Sawise ikatan, bahan kasebut kudu ditekan luwih saka 30 menit, banjur garing kanthi alami.

    Cegahan

    1. Aja nyampur produk iki karo lem liyane, yen lem bakal rusak lan ora bisa digunakake.

    2. Segel sanalika sawise njupuk lim kanggo supaya online pangatusan lan skinning.Piranti njupuk lem kudu resik, supaya ora nggawa impurities lan mengaruhi kualitas.

    3. Bahan saka OPP lan BOPP relatif inert lan angel kanggo netepi.Mulane, padha kudu digunakake miturut cara operasi nalika lagi adhered.Yen ora, bursting bisa gampang kedadeyan.

    4. Apa efek iketan sampurna, mangga mirsani sawise 8 jam pangatusan.

    Werna lan viskositas produk iki bakal ganti kanthi wektu lan suhu panyimpenan.Iki minangka properti saka lem, nanging ora mengaruhi efek ikatan lem kasebut.

     

    cara panyimpenan

    Sawise digunakake, kudu disegel lan disimpen ing papan sing garing lan adhem, suhu (10 ~ 30 ℃), lan supaya sinar srengenge langsung.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita