. Pabrik lan pemasok Kromatin 3D China |DESAY
ee

Kromatin 3D

Kromatin 3D

katrangan singkat:

Jeneng Liyane: cat werna
Panggonan Asal: China
Dianggo: pigmen seni
Jeneng merek: desay
Nomer Model: ds24
Tipe: Kobalt
Gaya: Pigmen Anorganik
Jeneng produk: pigmen resin tinta warna 3D
kapasitas: 10 ml
Pilih warna: 24
Aplikasi: dekorasi kerajinan, nail art, perhiasan, garmen
bobot: 15g/0.35 oz
ukuran paket: 24 botol saben karton
karton ukuran: 15*8*8 cm
Fitur: ora beracun lan ora ana ambune, efek 3D


Detail Produk


Kromatin 3D (1) Kromatin 3D (2) Kromatin 3D (3) Kromatin 3D (4) Kromatin 3D (5) Kromatin 3D (6) Kromatin 3D (7) Kromatin 3D (8) Kromatin 3D (9) Kromatin 3D (10) Kromatin 3D (11) Kromatin 3D (12) Kromatin 3D (13) Kromatin 3D (14) Kromatin 3D (15) Kromatin 3D (16) Kromatin 3D (17) Kromatin 3D (18) Kromatin 3D (19)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita