ee

VAE Redispersible Lateks Powder

Fungsi dhasars:

Wêdakakêna RDP minangka bubuk Cairan larut banyu putih utawa putih sing diprodhuksi dening emulsi basis banyu khusus sing garing.

RDP bubuk mbentuk film sawise dispersi lan tumindak minangka adesif kapindho.Tkoloid protèktif diserap dening sistem mortir (ora bakal dirusak dening banyu sawise film kasebut dibentuk, utawa "dispersi sekunder").Tresin polimer pembentuk filmasa reinforcing materi, iku mbagekke ing kabeh sistem mortir, mangkono nambah kohesi ing, tkekuatan tekan lan kekuatan lentur saka mortir.

Tambahan sakaRDP wêdakakêna kanggo elongation saka mortir mbenakake kateguhan impact saka mortir, lan uga menehi mortir efek sawur kaku apik.Mekanisme ikatan gumantung ing adsorpsi lan difusi makro molekul ing permukaan lengket.

Ing wektu sing padha, ingRDP nduweni tingkat permeabilitas tartamtu.Bebarengan karo eter selulosa, iku kebak infiltrates lumahing saka materi basa, supaya lapisan basa lan lumahing plester anyar cedhak kinerja lumahing, saéngga adsorbing kinerja Sawijining nemen mundhak.Ngurangi modulus elastis landeform-kabisan saka mortir, lan ngurangi retak.

Ketahanan abrasi saka mortir:

Ketahanan abrasi utamane amarga anané lem tartamtu ing permukaan mortir.Wêdakakêna karet tumindak minangka agen ikatan.Struktur bolong sing dibentuk saka bubuk karet bisa ngliwati bolongan lan retakan ing mortir semen.Ngapikake ikatan bahan dasar lan produk hidrasi semen, saéngga ningkatake resistensi abrasi.Menehi mortir resistance alkalin banget.

 

Peran sakaRDP wêdakakêna ing putty, mortir lan lim kothak:

Wêdakakêna dempul tembok internal lan njaba, adhesive kothak, agen jointing kothak, agen antarmuka bubuk garing, mortir insulasi termal eksternal tembok njaba, mortir self-leveling, mortir repair, mortir dekoratif, mortir anti banyu lan insulasi termal eksternal mortir campuran garing.It iku kanggo nambah brittleness lan modulus lentur dhuwur saka mortir semen tradisional, lan menehi mortir semen keluwesan luwih apik lan kekuatan iketan tensile kanggo nolak lan wektu tundha generasi retak mortir semen.Amarga polimer lan mortir mbentuk struktur jaringan interpenetrasi, film polimer sing terus-terusan dibentuk ing pori-pori, sing nguatake ikatan antarane agregat lan mblokir sawetara pori ing mortir.Mulane, mortir sing diowahi hardened nduweni kinerja sing luwih apik tinimbang mortir semen.Ana dandan gedhe.

 

Peran sakaRDP wêdakakêna ing putty utamané ing aspèk ing ngisor iki:

1. Adhesion lan sifat mekanik saka putty.RDPyaiku pengikat bubuk sing digawe saka emulsi khusus (polimer molekul dhuwur) sing disemprotake.Bubuk iki bisa cepetdibubarake maneh dadi emulsi sawise kena banyu, lan nduweni sifat sing padha karo emulsi awal, yaiku, film bisa dibentuk sawise banyu nguap.Film iki nduweni keluwesan sing dhuwur, tahan cuaca sing dhuwur lan tahan kanggo macem-macem adhesi sing dhuwur ing substrat.Kajaba iku, bubuk lateks anti banyu bisa nggawe mortir duwe resistensi banyu sing apik.

2. Kohesi putty, resistance banget, resistance alkali, resistance abrasion, lan kekuatan lentur meningkat.

3. Waterproof lan permeabilitas saka putty.

4. Penylametan banyu saka putty, nambah wektu mbukak, lan workability.

5. Impact resistance saka putty lan meningkat kekiatan saka putty.

 

Peran sakaRDP wêdakakêna ing mortir utamané ing aspèk ing ngisor iki:

1. Kekuwatan tekan lan kekuatan lentur saka mortir.

2. Kajaba saka wêdakakêna lateks kanggo elongation saka mortir mbenakake kateguhan impact saka mortir lan uga menehi mortir efek sawur kaku apik.

3. Kinerja iketan saka mortir wis apik.Mekanisme ikatan gumantung ing adsorpsi lan difusimolekul makro ing lumahing caket.Ing wektu sing padha, bubuk karet nduweni tingkat permeabilitas tartamtu.Bebarengan karo eter selulosa, iku kebak infiltrates lumahing saka materi basa, supaya lapisan basa lan lumahing plester anyar cedhak kinerja lumahing, saéngga adsorbing kinerja Sawijining nemen mundhak.

4. Ngurangi modulus elastis landeform-kabisan saka mortir lan ngurangi retak.

5. Nyandhang resistance saka mortir.Ketahanan abrasi utamane amarga anané lem tartamtu ing permukaan mortir.Wêdakakêna karet tumindak minangka agen ikatan.Struktur bolong sing dibentuk saka bubuk karet bisa ngliwati bolongan lan retakan ing mortir semen.Ngapikake ikatan bahan dasar lan produk hidrasi semen, saéngga ningkatake resistensi abrasi.

6. Menehi mortir resistance alkali banget.

 


Wektu kirim: Jul-29-2021