ee

Pancegahan kanggo konstruksi musim dingin saka gabungan kaendahan

Sawise ebun kadhemen, cuaca kelangan lan hawa musim gugur adhem, sing wektu sing apik kanggo pambangunan agen gabungan kecantikan.Nanging, amarga penurunan suhu, pambangunan gabungan kaendahan ana gandhengane karo suhu njero ruangan, kelembapan lan ventilasi, sing nggawe sawetara syarat anyar kanggo pambangunan gabungan kaendahan.

 

Walson Beauty Joints ngelingake saben wong yen barang-barang ing ngisor iki kudu digatekake ing pambangunan Winter Beauty Joints:

1. Suhu

01※ Suhu konstruksi kudu ndhuwur 5 ℃

Yen omah anyar ora dadi panas sajrone konstruksi gabungan AS, pemanas listrik bisa digunakake kanggo nambah suhu lingkungan konstruksi njero ruangan.Kanggo situs konstruksi kanthi kahanan, AC bisa diuripake kanthi bener kanggo nambah suhu situs konstruksi.

 

02※ Tutup lawang lan jendhela kanthi rapet

Angin ing mangsa iku relatif kelangan, suhu kurang lan breeze kelangan gampang kanggo nimbulaké retak lan shrinkage saka joints kaendahan sak proses solidification, elinga kanggo nutup lawang lan jendhela nalika nglamar gabungan kaendahan.
03※ Panasake prodhuk kanthi bener nalika suhu kurang banget

Nalika suhu njero ruangan luwih murah tinimbang 5 ℃ ing mangsa, banyu anget ing 40 ℃ -60 ℃ bisa digunakake sadurunge construction kanggo blanch produk sealant ing negara nutup kanggo bab 10 menit, supaya dadi ora kanggo nyampur komponen A lan komponen B saka gabungan kaendahan sajrone konstruksi.Ora rata, efek sing dikarepake ora bisa digayuh sawise dicithak.Nalika blanching ing ember, port discharging saka agen gabungan kaendahan pasuryan mudhun lan ngisor pasuryan munggah.

Sajrone konstruksi mangsa, kanggo lem toner partikel gedhe (emas mulia, perak mulia, lan liya-liyane), nozzle lem kudu dipotong luwih gedhe (nanging ora paling gedhe), sing bakal njamin keseragaman toner ing koloid.

 

04※ Suhu panyimpenan kudu ndhuwur 5 ℃

Suhu panyimpenan saka agen beautifying ing mangsa kudu antarane 5 ℃ -30 ℃.

 

05※ Pemanasan lantai kudu dijahit kanthi apik

Ing sisih lor, pemanasan lantai biasane digunakake, lan jahitan sing luwih apik digunakake.Amarga ora ana jahitan sing apik, panas sing diasilake dening pemanasan lemah bakal metu saka lapisan, sing bakal nggawa bledug lan bakteri berkembang biak.

Konstruksi kondisi pemanasan lantai: Pay manungsa waé menyang suhu dhuwur ing wilayah lokal cedhak pipe pemanas, kang bakal gawé sawetara umpluk online.

Nalika kamar anget, sampeyan bisa mateni pemanasan kanggo sawetara wektu, ngenteni nganti suhu ing wilayah kanthi suhu lokal sing dhuwur mudhun, banjur lebokake lem, banjur nguripake panas sawise lem ditrapake.Kanthi cara iki, gelembung bisa nyingkiri.

Konstruksi ing kahanan panas lantai: Nalika shoveling lim ing kahanan dadi panas, nyoba supaya narik ngudani karet ing longkangan.Amarga ing kahanan ventilasi, sanajan koloid wis diobati, atose koloid ora bakal munggah, saengga gampang ngilangi jalur adesif ing celah kasebut.


Wektu kirim: Jul-02-2021