ee

Lateks putih

Lateks putih, diarani emulsi PVAC, minangka adesif termoplastik, minangka adesif lingkungan adhedhasar banyu.

Bisa diobati ing suhu kamar, ngobati luwih cepet, kekuatan ikatan sing luwih dhuwur, ketangguhan sing apik lan daya tahan lapisan ikatan lan ora gampang tuwa.

Kang digunakake digunakake ing kayu, Furnitur, hiasan, printing, tekstil, kulit, papermaking lan industri liyane amarga saka sawijining ciri saka film apik mbentuk, kekuatan ikatan dhuwur, cepet ngruwat kacepetan, resistance apik kanggo dilute asam lan dilute alkali, gampang kanggo nggunakake. , rega murah, ora ana pelarut organik lan liya-liyane.

Ciri-cirinesaka PVAC

1, kanggo bahan keropos kayata kayu, kertas, katun, kulit, keramik lan adhesi kuat liyane, lan viskositas awal sing dhuwur.

2, bisa nambani ing suhu kamar, lan ngobati kacepetan cepet.

3, film transparan, ora ngrusak adesif, lan gampang diproses.

4, karo banyu minangka medium sawur, ora pembakaran, ora gas beracun, ora polusi kanggo lingkungan, aman lan polusi-free.

5. Iku Cairan viscous komponen siji, kang trep kanggo nggunakake.

6, film waras wis kateguhan tartamtu, dilute alkali, asam dilute, lan resistance lenga uga apik banget.

Iki utamané dipigunakaké ing Processing kayu, Déwan Furnitur, muncung rokok, hiasan arsitektur, iketan kain, Processing produk, printing lan naleni, Manufaktur Kerajinan lan Processing kulit, mbenakake label, adhesive porselen, iku jenis adhesive pangayoman lingkungan.

We ngekspor kabeh ndonya.Konsultasi sampeyan minangka potongan kue.


Wektu kirim: Aug-30-2021