ee

lem putih PVA

Lem PVA minangka singkatan saka Polyvinyl acetate.Wujude bubuk putih.Iki minangka polimer sing larut ing banyu kanthi macem-macem kegunaan.Kinerja kasebut antarane plastik lan karet.Panganggone bisa dipérang dadi rong kegunaan utama: serat lan non-serat.Amarga PVA nduweni adhesion kuat sing unik, keluwesan film, kelancaran, tahan minyak, resistensi pelarut, koloid protèktif, penghalang gas, tahan abrasi lan tahan banyu kanthi perawatan khusus, ora mung digunakake minangka bahan mentah serat, uga digunakake ing produksi lapisan, adhesives, agen Processing kertas, emulsifiers, dispersants, film lan produk liyane, karo aplikasi panutup tekstil, pangan, medicine, construction, Processing kayu, papermaking, printing, tetanèn, baja, Polymer industri kimia lan industri liyane.
Dibandhingake karo adhesives padha ing pasar, iku ora ngemot úa beracun kayata formaldehida (nggunakake dipunéwahi resin urea-formaldehida utawa resin melamin utawa resin phenolic larut banyu sing bisa tekan pangayoman lingkungan E2 utawa luwih. Sawise nambah agen ngruwat lan gypsum, iku bisa luwih Ngurangi isi formaldehida free prodhuk), ora polusi kanggo produksi lan nggunakake lingkungan, biaya kurang, proses prasaja, efek iketan apik, pangatusan cepet lan kacepetan solidification.Kang digunakake kanggo produksi panel adhedhasar kayu tanpa panas mencet lan duwe kaluwihan pinunjul ing nyimpen energi.
Akeh pelanggan saiki nggunakake lateks putih PVA kanggo nggawe slime.Iki uga minangka salah sawijining panggunaan lem PVA.Ing sawetara negara ing Eropah lan Amerika, akeh wong menehi anak-anake slime rampung minangka pendidikan dhasar.Materi kasebut ora beracun lan ramah lingkungan, mula ora perlu kuwatir manawa lem kasebut bakal ngrusak bocah.


Wektu kirim: Aug-16-2021