ee

Napa lem universal dikemas ing tinplate?

Kemasan tinplate ora eksklusif kanggo industri lem universal, utamane ing panganan.Ayo sinau babagan crita babagan tinplate bebarengan.

Ing China, tinplate diarani "Yangtie" ing wiwitan, lan jeneng ilmiah kasebut yaiku lembaran baja sing dilapisi timah.Amarga wesi asing pisanan saka China diimpor saka Macau ing tengah-tengah Dinasti Qing, Macau ditransliterasi minangka "tutuk jaran" nalika iku, mula wong Tionghoa umume nyebat "tinplate".Mangkene sawetara kaluwihan utama kemasan tinplate.

1. Opacity

Cahya sing kuwat bisa gampang nyebabake owah-owahan materi sajrone ngisi, lan kaleng tinplate ora jelas, sing bisa ngindhari karusakan saka lem universal sing disebabake dening cahya.

2. Good sealing

Hambatan wadah kemasan kanggo lem universal lan hawa njaba penting banget.Yen kualitas kemasan ora cocog lan ana bocor udara, lem universal bakal solid ing wektu sing cendhak.
3. Efek pangurangan timah

Timah ing tembok njero tinplate bakal sesambungan karo oksigen sing isih ana ing wadhah sajrone ngisi, saéngga nyedhiyakake papan mandiri kanggo lem universal sing bebas saka oksigen lan kelembapan eksternal, sing bisa kanthi efektif ngluwihi umur rak universal. Lim.

4. Bisa didaur ulang

Kemasan tinplate minangka sumber daya sing bisa dianyari.Sawise lem universal digunakake, kemasan njaba bisa didaur ulang lan memenuhi standar perlindungan lingkungan.

5. Teguh

Kaleng tinplate relatif kuat, kanthi tingkat ketahanan geni, suhu dhuwur lan resistensi tekanan dhuwur, lan bisa menehi perlindungan efektif kanggo lem universal.


Wektu kirim: Jun-08-2021