ee

Perlindhungan lingkungan kinerja lan karakteristik lateks putih

Produk iki minangka adesif sing larut ing banyu, yaiku adhesive termoplastik sing disiapake kanthi polimerisasi monomer vinil asetat miturut aksi inisiator.Biasane diarani lateks putih utawa emulsi PVAC kanggo cendhak.Jeneng kimia iku polyvinyl acetate adhesive.Iki digawe saka asam asetat lan etilena kanggo sintesis vinil asetat karo titanium dioksida ditambahake (kelas ngisor ditambahake karo kalsium cahya, talc, lan bubuk liyane).Banjur padha polimerisasi kanthi emulsi.Minangka cairan kenthel putih susu.
Pangatusan cepet, tack awal sing apik, operabilitas sing apik;adhesion kuwat, kekuatan compressive dhuwur;resistance panas kuwat.
kinerja
(1) Lateks putih nduweni sawetara kaluwihan kayata ngobati suhu normal, ngobati luwih cepet, kekuatan ikatan sing luwih dhuwur, lan lapisan ikatan nduweni kateguhan lan daya tahan sing luwih apik lan ora gampang tuwa.Bisa digunakake kanthi akeh kanggo produk kertas ikatan (wallpaper), lan uga bisa digunakake minangka adesif kanggo lapisan anti banyu lan kayu.
(2) Iku nggunakake banyu minangka dispersant a, aman kanggo nggunakake, non-beracun, non-flammable, gampang kanggo ngresiki, solidifies ing suhu kamar, wis adhesion apik kanggo kayu, kertas lan kain, wis kekuatan iketan dhuwur, lan nambani. lapisan adesif punika colorless Transparan, kateguhan apik, ora rereged obyek kaiket.
(3) Bisa uga digunakake minangka modifier resin fenolik, resin urea-formaldehida lan adesif liyane, lan digunakake kanggo nggawe cat lateks polivinil asetat.
(4) Emulsi nduweni stabilitas sing apik, lan wektu panyimpenan bisa luwih saka setengah taun.Mulane, bisa digunakake kanthi akeh ing percetakan lan naleni, manufaktur furnitur, lan ikatan kertas, kayu, kain, kulit, keramik, lsp.

Fitur
1. Wis adhesion kuwat kanggo bahan keropos kayata kayu, kertas, katun, kulit, keramik, lan sapiturute, lan viskositas awal relatif dhuwur.
2. Bisa diobati ing suhu kamar, lan kacepetan curing cepet.
3. Film kasebut transparan, ora ngrusak adherend, lan gampang diproses.
4. Nggunakake banyu minangka medium dispersi, ora kobong, ora ngandhut gas beracun, ora ngrusak lingkungan, lan aman lan bebas polusi.
5. Iku Cairan viscous siji-komponèn, kang luwih trep kanggo nggunakake.
6. Film sing diobati nduweni tingkat ketangguhan tartamtu, tahan kanggo ngencerake alkali, asam encer, lan tahan minyak.
Iki utamané dipigunakaké ing Processing kayu, Déwan Furnitur, nozzles rokok, hiasan construction, iketan kain, Processing produk, printing lan naleni, Manufaktur kerajinan, Processing kulit, mbenakake label, kothak tancep, etc.
kekuwatan
Lateks putih sing ramah lingkungan kudu nduweni kekuatan ikatan sing cukup, supaya kualitas produk kertas ora kena pengaruh sawise ikatan.
Kanggo ngadili apa kekuatan iketan saka lateks putih lingkungan loropaken qualified, rong bagéyan bahan adhered bisa ambruk loro bebarengan antarmuka iketan.Yen bahan ikatan ditemokake rusak sawise nyuwek, kekuatan ikatan cukup;yen mung antarmuka iketan dipisahake, Iku nuduhake yen kekuatan saka lateks putih lingkungan ora cukup.Kadhangkala lateks putih sing ramah lingkungan kanthi kinerja sing ora apik bakal degummed lan film bakal dadi rapuh sawise disimpen sawetara wektu ing suhu dhuwur utawa lingkungan suhu sing kurang.Mulane, perlu nindakake owah-owahan termal suhu dhuwur lan eksperimen embrittlement suhu rendah kanggo nemtokake manawa kualitase bisa dipercaya.


Wektu kirim: Mei-25-2021