ee

Lapisan anti banyu polyurethane

Lapisan anti banyu poliuretan minangka jinis prepolymer sing ngemot Isosianat sing disiapake kanthi polimerisasi tambahan saka Isosianat, polieter lan liya-liyane, kanthi katalis, aditif anhidrat, agen ngisi anhidrat, pelarut, lan liya-liyane, lapisan anti banyu poliuretan siji-komponen digawe kanthi nyampur lan liyane. pangolahan.Lapisan iki minangka lapisan reaksi-ngruwat (kelembapan-ngobati) kanthi kekuatan dhuwur, elongasi dhuwur, tahan banyu sing apik lan liya-liyane.Daya adaptasi sing kuat kanggo deformasi oyod suket.Lapisan anti banyu poliuretan minangka jinis lapisan anti banyu perlindungan lingkungan siji-komponen sing ditrapake ing negara cair.Iki adhedhasar prepolymer polyurethane sing diimpor tanpa tar lan aspal.Iku Kelembapan ing udhara sawise kontak ngruwat, ing lumahing basa kanggo mbentuk lapisan kuwat lan angel rapi integral anti-film.

 

Fitur produk

(1) bisa langsung Applied ing macem-macem lumahing basa udan utawa garing.

(2) karo adhesion kuwat kanggo lumahing basa, film ing materi polimer bisa nembus menyang lumahing basa mikro-retak, kuwat tindakake-munggah.

(3) film kasebut nduweni keluwesan sing apik, kemampuan adaptasi sing apik kanggo ekspansi basa utawa retak, lan kekuatan tarik sing dhuwur.

(4) pangayoman lingkungan, non-beracun tasteless, non-polusi lingkungan, ora gawe piala kanggo wong.

(5) resistance cuaca apik, suhu dhuwur ora mili, suhu kurang ora kokain, kinerja anti-tuwa banget, resistance lenga, resistance nyandhang, resistance kanggo ozon, asam lan erosi alkali.

(6) lapisan film kompak, lapisan anti banyu wis rampung, ora retak, ora Pinhole, ora gelembung, lan koefisien permeabilitas uap banyu cilik.(7) konstruksi prasaja, wektu konstruksi cendhak, pangopènan trep (8) miturut kabutuhan, bisa nyebar saben warna (9) kualitas entheng, ora nambah beban bangunan..


Wektu kirim: Aug-05-2021