ee

Loro-komponèn polyurethane lim klompok sudhut lim

1. Fitur

Produk iki minangka lem sudut polyurethane rong komponen kanggo lawang lan jendhela sing berkualitas tinggi.Wis karakteristik kekuatan dhuwur, kateguhan dhuwur, sealing dhuwur, kinerja suhu dhuwur lan kurang banget, lan resistance cuaca banget.

Kapindho, ruang lingkup aplikasi

Minangka pesawat saka sudhut lim, kang dirancang kanggo sudhut gabungan jinis aluminium alloy, baja-plastik co-extrusion, kayu-aluminium komposit, aluminium-plastik gabungan lan lawang lan jendhela liyane.Sudut kasebut diikat menyang tembok rongga profil kanggo nguatake struktur.Wis kekuatan iketan dhuwur, resistance kuwat kanggo prabédan suhu, resistance cuaca apik, lan kelenturan kurang sawise ngruwat, supaya kode sudhut lan profil bisa disambungake flexibly, kang èfèktif solves akeh masalah kayata retak, dislokasi, deformasi lan bocor saka pojok jendhela.Cocog kanggo proses gluing mbukak.

Uga bisa digunakake minangka adesif struktural dhuwur-kekuatan.Bisa ikatan paling logam, kayu, plastik, keramik, watu, etc., lan digunakake ing sawetara saka sudhut panggonan ngendi iketan struktural dibutuhake.Amarga sifat tempel sing viskositas dhuwur, bisa digunakake ing sawetara aplikasi caulking lan ngisi.

 


Wektu kirim: Sep-10-2021